25. avg 2011 23:39
ajdov kolaček z medom: 4 žlice ajdove moke, voda, ovseni kosmiči, stepen beljak, 3 minute v mw, prelila z medom in cimetom. waw!
www.mojalbum.com/naredilaana
25. avg 2011 23:39
ajdov kolaček z medom: 4 žlice ajdove moke, voda, ovseni kosmiči, stepen beljak, 3 minute v mw, prelila z medom in cimetom. waw!
www.mojalbum.com/naredilaana
26. avg 2011 7:21
Prosena kaša
Terman
26. avg 2011 8:46
Rimljanka, teh knjig je res kar precej, sam to ni dovolj. Moraš v živo probat, da vidiš kolk je lahko dober. No zdaj sem sklepala po sebi Sicer se je zadnjih nekaj let stanje precej popravilo, tud v oštarijah se komot dobi takšne jedi.
Danes je bila pa vanilijeva rulada in hruškov sok. Včeraj pa pečena prosena kaša s slivami in marelicami (ostalo od večerje), zraven svež hruškov sok.
OlivaB
29. avg 2011 8:22
To pa 100% drži. Skuhaš jed, ki je še nikoli nisi jedel, in ni dobrega okusa. Kaj sedaj? Sem jaz kaj zašuštral (korenine so pač lahko zelo različnih velikosti, da o žlicah sploh ne začnem), ali mi jed enostavno ni okusna. Hvala bogu za babici (primorki), ki pa mi pri štajerski kisli juhi (zgolj primer) ne bosta v veliko pomoč .
Danes: ržen kruh (polnozrnat in droži), namazan z arašidovim maslom (100% arašidi). Za pijačo pa zeleni čaj. Mislim, da se bo ta kruh ponavljal kar čez cel teden .
PS: Že cel čas pozabljam na zajtrk predjedi: danes borovnice
Terman
29. avg 2011 16:05
Pot pod noge vsak vikend, od ene do druge res turistične kmetije, bo tudi pomagalo. No, meni bi pogled na jed, skuhano na TV pač nič ne povedal o vonju, okusu,.....
rimljanka
30. avg 2011 8:56
Danes:
* predjed: jabolko in kivi
* gl. jed: deci soka iz kislega zelja, čez 10 min pa: bela tuna, polnozrnat rženi kruh namazan s hrenom v smetani, olive
1. sep 2011 16:03
o moj bog, kolk vsi neki zdravo zajtrkujete..... jst se tuki sploh ne upam oglašat :))) sami sendviči, paštete, in take podobne stvari
MissLady
1. sep 2011 17:03
Joj Lady,
kako idejo za sestaviti res dober sendvič ali pa novo pašteto pač vedno radi preberemo! Kar na dan z besedo.....
Sonja
2. sep 2011 8:26
@lady
razlika med zdravim in nezdravim zajtrkom je le v glavi jedočega
Danes pa:
* predjed jabolko
* 10 min pred zajtrkom deci soka iz kislega zelja (nervoza zaradi izpitov, pa me zapira )
* v proji z mlekom namočen star polnozrnat ržen kruh
Terman
2. sep 2011 9:21
Kozarec bananinega mleka in kozarec čokoladnega mleka:)
Cinnamon StickKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Azijska solata s kozicami
Karamelna omaka