17. mar 2013 9:16
Danes:
ežoj
17. mar 2013 9:16
Danes:
ežoj
17. mar 2013 9:33
Uh, moj zajtrk ki je praktično razlog da se zjutraj lažje vstanem je mešanica ovsenih kosmičev, manjšega narezanega sadja (ponavadi banane), pšeničnih kosmičev, manjše pesti mandeljev ali lešnikov, cimeta in nemastnega jogurta ali pinjenca. Božansko! :D
anneycyrus
17. mar 2013 11:50
danes: ovsene beljakovinske palačinke, mleko
mali kuhar
17. mar 2013 12:20
Mmmmm, ežoj, to je zame PRAVI zajtrk! Sem pa sama trenutno bolj na "ptičji" hrani, na žalost danes samo pomaranča, ker je bila večerja bolj obilna
JJ
17. mar 2013 13:56
Midva sva pa danes imela bageto z lososovo pašteto, rogljič in riževo mleko.
aby
18. mar 2013 6:06
ežoj je napisal/a: |
Danes:
|
HJOOOO srednji vek v vsem svojem blišču, prenažiranju, grotesknosti in razsipnosti ;)
LUDVIK BAVARSKI vam na uslugo, moje drage dame in gospodje
18. mar 2013 9:10
Danes:
ežoj
18. mar 2013 9:17
2 dcl jogurta in 4je nadorbljeni ovseni piškoti pa pomaranča za čez
Joj palačinke... uf ne ne smem misliti na to :/
alxteam
18. mar 2013 11:32
ežoj!!! Ja pa, ja pa...PRENEHAJTE s takšnimi fotkami. Eni sploh ne pridemo na tekoče ob takšnih objavah in idejah.TRPLJENJE Raje opišite, saj bomo manj trpeli
Je hrustal sladkor in se lepo dopolnjeval z mletimi orehi? Majkemi...ste kakšno namazali s tisto, vam tako neljubo breskovo marmeljad (meni jo je teta včeraj celi glaž zmazala. Da se malo pohvalim . Delam namreč čisto naravno, brez želatine in podobih dodatkov. En činken muscavadota za aromo in konzervans, pa je)
Srebrni zavojčki pa dodajo piko na I in povečajo vrednost slike . Tudi sam imam eno takšno linijo za po frištiku...
Pri meni pa te nah počasi šmoren v planu...Da konkuriram
19. mar 2013 9:12
danes:
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremna cvetačna juha
Panakota z belo čokolado in penino