25. nov 2012 11:22
danes: sendvič s piščančjimi prsi
mali kuhar
25. nov 2012 11:22
danes: sendvič s piščančjimi prsi
mali kuhar
25. nov 2012 11:36
grški jogurt, kruh b.g.
Binko83
25. nov 2012 12:56
Jajce na oko, kos kruha in zeliščni čaj.
aby
26. nov 2012 6:09
Kos domače stare suhe orehove potice (MMMMMMMMm, mljask. Za mene prav perfektna. Ker skorja stoji kot kos lesa in jo lahko komot namočim v čaj, kjer se takoj napije slastne tekočine, v kombinaciji s katero nato doživljam pravo bombo slastnosti v usith) pri čemer sem en del skorjice namazal z ara.maslom (vam rečem prijatelji. PROBAJTE!!! BOŽANSKOOOOO) drugače pa sem imel zraven domačo skuto. Mega dobro. Košček potičke v usta, nato pa hitro skutico zraven. Eto, spet slina :D
Domač primorski kivi, domača jonagoldka, par frnikol grozdja, klementina, 1/2 trde hruške, domača skuta ter 2 žlici jogurta za sočnost in malo vode, semena/oreščki, dve žlici ovsenih kosmičev namočenih v proteinski šejk okus čoko-jagoda in obilno vmešanim cimetom + velika šalca zelenega čaja
26. nov 2012 18:39
danes: domač kruh z orehi, višnjev džem
mali kuhar
27. nov 2012 8:19
Včeraj: kos domače orehove potice + araš.maslo, nato pa standard + planinski čaj
Danes: enako, le da namesto planinskega čaja danes črni čaj.
27. nov 2012 11:31
Uf, že par dni sem na medu, ghee-ju in pirinih žemljicah. Seveda ne manjka planinski čaj in kavica.
Danes pa prosena kaša na mleku s suhim sadjem in malo meda.
Tinci
27. nov 2012 19:08
Vipavska skuta razedčena z 2 žlicama meda in rjavim rižem.
polarbear
27. nov 2012 19:33
danes: 2 kakija
mali kuhar
30. nov 2012 6:39
Zajtrk VČERAJ:
VITAMINSKA klasika--> Hruška,mandarina,jabolka,kivi,40g kosmičev namočenih v franckovini (mmm), različni oreščki/semena, 2 žlici skute, 1 žlica jogurta+voda ter velika šalca zelenega čaja
Zajtrk DANES:
Arborio riž kuhan na vodi (60g) + ALL IN 1 PROTEIN šejk mešan z 1/2vode + 1/2 kozjega mleka + 1,5JŽ kokosove moke + 1/2JŽ mletih lanenih semen + različni oreščki (pistacija,mandlji,lešniki,orehi,braz.oreščki) + žlica (10g) koruznih kosmičev na vrh za hrustanje :>
Zajtrk JUTRI:
Domači ajdov/pz kruh, domača marmelada, skuta, arašidovo crunchy maslo + različni oreščki/semena + pol litra frankovine.
Komaj čakam!!!
TOOOOP!!!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami
Pohorska omleta