24. okt 2011 9:09
Ovsena kaša, kislo zelje in proja.
Terman
24. okt 2011 9:09
Ovsena kaša, kislo zelje in proja.
Terman
24. okt 2011 10:02
Riž, "ocvirki" ravnokar prekuhanega masla, sveže narejeno mandljevo mleko z grenkim kakavom, izvleček ječmenovega sladu.
Mygrace
sporočila: 6506
25. okt 2011 8:02
Moja uvertura v nov dan itak vodena in pikčasta
Potem pa:
- rmanov čaj
- Miglino zdrobovo pecivo
- mleko
- banana za na pot (pravijo da je banana dobra za dobro voljo...zunaj je tak vlažen dan, se je treba borit proti slabemu razpoloženju z vsemi sredstvi)
Mygrace
25. okt 2011 8:15
Danes sem sam od sebe vstal bolj zgodaj, pa se mi je malo peklo .
Aja, še hrana: čapati s kislim zeljem in včeraj narejenim jogurtom . Za pijačo pa Bancha .
Počasi razmišljam, da bi začel vstajati pol ure prej
TermanMygrace
25. okt 2011 8:20
Haha, Terman, jst mam tut že kosilo kuhano. Je fino mal prej vstat in v miru postorit kar je treba postorit.
In si potem frej in lahko cel dan delaš k norc, haha!
Mygrace
Mygrace
26. okt 2011 8:11
Najprej en dečko s konkretnim vokalom
http://www.youtube.com/watch?v=hv0CHKSNS6o
Nato:
- šipkov čaj
- polovička hrenovke s polovičko žemljice
Ostali preostali so že zdavnaj odšli v mokro jutro, vsak s svojo culico
Mygrace
26. okt 2011 9:09
Na kajmaku popečeno: cepkane paprike, krompir, doma narejena feta in jajce. Za pijačo pogreta sirotka.
26. okt 2011 9:30
Danes sem pa eksperimetiral. Zvitek iz nori alg, namesto riža proso, namesto mesa pa zelenjava. Zadeva kar obeta. sedaj pa v lov na ustrezne začimbe in po uspehu pa recept na kulinariko
Za pijačo pa konkreten ingverjev čaj.
Terman
26. okt 2011 10:24
Terman je napisal/a: |
Danes sem pa eksperimetiral. Zvitek iz nori alg, namesto riža proso, namesto mesa pa zelenjava. Zadeva kar obeta. sedaj pa v lov na ustrezne začimbe in po uspehu pa recept na kulinariko Za pijačo pa konkreten ingverjev čaj.
|
Tudi po mojih izkušnjah se obnese. Enkrat pa sem naredil tudi zavitke iz norija, riža in banane, ki sem jih namesto s sojino omake jedel s kokosovim mlekom.
Namesto norija - ko si že ravno pri zamenjavah - pa nekateri uporabljajo tudi blanširane liste kake velikolistne zelenjave (npr. zelja, radiča, solate ipd.). Pa verjetno še kaj.
26. okt 2011 11:37
To z zelenjavo mi je že znana finta. Gre se mi prav za tisti pravi sushi občutek, brez belega riža in v veganski izvedbi.
TermanKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tarte tatin z jabolki
Špageti s kozicami in omako Basilico