7. sep 2011 20:06
Danes, je bila pri nas polenta z belo kavo.
Milži
7. sep 2011 20:06
Danes, je bila pri nas polenta z belo kavo.
Milži
7. sep 2011 20:34
Jaz se bojim, da sem resno zbolela, ker za zajtrk pojem nekaj grozdnih jagod (joooj, kako je letos grozdje sladko, kakšen bo šele vinček iz njega --- grozdje je namreč od enega vinogradnika), pa kakšnega pol jabolka na vrh. No, do pol desetih vzdržim stem, plus dve kavi, jasno, potem pa že moram nekaj OH zaužit, kaka žemlja al štručka, imajo na eni stojnice odlične, majhne a z ocvirki ...
Mamamia
mamamia
7. sep 2011 20:39
Današnji zajtrk: 3 večje kozarce tople vode, malce kasneje pa 2 žlici ovsenih kosmičev zmešnih s pomarančnim sokom. Kava z mlekom.
Ob 10 h pa 1 jabolko.
mamka
7. sep 2011 21:15
Jaz se bojim, da sem resno zbolela, ker za zajtrk pojem nekaj grozdnih jagod (joooj, kako je letos grozdje sladko, kakšen bo šele vinček iz njega --- grozdje je namreč od enega vinogradnika), pa kakšnega pol jabolka na vrh. No, do pol desetih vzdržim stem, plus dve kavi, jasno, potem pa že moram nekaj OH zaužit, kaka žemlja al štručka, imajo na eni stojnici v mestu odlične, majhne in z ocvirki ...
Mamamia
mamamia
8. sep 2011 9:59
Domač ajdov kruh z zrni, kozji sir in borovničev jogurt. Malce kasneje še jabolko.
gobica1402
9. sep 2011 0:36
V četrtek: jabolko, kislo melko s semeni, zeleni čaj
Terman
9. sep 2011 6:54
@bannana: Jaz bi tudi recept za ta kruh
Danes pa: jabolko, ovseni kosmiči (skuhani v mleku ) in zeleni čaj.
Terman
9. sep 2011 9:05
Prepečenec, mešanica:zmleto laneno seme,skuta, kisla smetana. Čaj.
daga
9. sep 2011 10:18
bannanna, jaz bi tudi recept za kruh iz ovsenih kosmičev, prosim.
Hvala.
Mayisa
9. sep 2011 14:56
Bannanna, če boš na zasebne pošiljala, daj še meni prosim. Drugače sem si pa danes nabavila chia semena, pa še par super zadevic v Biotipicu v Celju...
Za zajtrk sem pa danes hrustljave kruhke z medom in obvezno ogromno skodelico kave.
VesnuskaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski narezek z nachosi
Hrustljav rogljiček s sladoledom