29. mar 2013 12:05
Že nekaj tednov vsak dan isto, ampak vedno z drugačnim nadevom: ameriške palačinke iz kokosove moke, jajca in mleka.
Danes s skuto, medom in cimetom, zraven 1 kivi.
jkd
29. mar 2013 12:05
Že nekaj tednov vsak dan isto, ampak vedno z drugačnim nadevom: ameriške palačinke iz kokosove moke, jajca in mleka.
Danes s skuto, medom in cimetom, zraven 1 kivi.
jkd
29. mar 2013 16:56
A palacinke iz samo teh sestavin in nic moke?? Zanimivo!
jaz sem jedla veliiiiiko lesnikov, jabolko.
29. mar 2013 20:21
jkd je napisal/a: |
Že nekaj tednov vsak dan isto, ampak vedno z drugačnim nadevom: ameriške palačinke iz kokosove moke, jajca in mleka. Danes s skuto, medom in cimetom, zraven 1 kivi.
|
29. mar 2013 20:28
Tale ''skutina palačinka'' pa bo jutri za zajtrk tudi pri meni... Sem ravno iz zamrzovalnika vzela porcijo domače skute.
luccka
30. mar 2013 6:00
Moje zlato, saj če ni ravno palačinka ratala, je pa šmorn. Bom tudi jaz poizkusila, ko bom imela domačo skuto.
pirnica
30. mar 2013 6:45
pirnica je napisal/a: |
Moje zlato, saj če ni ravno palačinka ratala, je pa šmorn. Bom tudi jaz poizkusila, ko bom imela domačo skuto.
|
mojezlato je napisal/a: |
MBrando mi je naredil lušte s to skutno palačinko in sadjem (pa sploh nisem pretirana ljubiteljica skute). Sicer mi palačinka ni glih dobro uspela, tak da je ne morem ravno poimenovat palačinka. Kljub vsemu pa je bila okusna, za še boljši okus pa sem nadevala gor narezano sadje (košček banane, košček hruške, pol jabolke, par suhih marelic) in potrosila s cimetom. Zraven pa dva popečena toasta z margarino. Drugače bi itak bila čez pol ure že spet lačna. mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/ |
30. mar 2013 10:03
1 jabolko,žlica orehove,žlica makove file. Je treba probat,da bo dobra potica
linolina
30. mar 2013 20:10
Pirnica, hvala za predlog, se že boljše počutim.
MBrando, očitno sem res bila prehitra. Ko sem jo hotela zvrnit na krožnik, je samo razpadlo vse skupaj. More luck next time.
Danes sem za naju pripravila French toast prelit z javorjevim sirupom.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
31. mar 2013 6:21
Danes; pa samo malo super dobrega LIDLOvega 1,5% jogurta + par krhljev jabolka/pomaranče/kivija + čaj + mali košček včeraj spečenega štrudla (toliko da sem preveril če se uvrsti na jedilnik ),saj prazen žakelj ne stoji pokonci. Vstal ob 4ih, zamesil slanike iz baze(Slane štručke (slanci) by MAJUŠKA). Naslednji obrok ob cirka 9.00, ko se družina skobaca iz tople postelje...
To je bila je UVERTURA pred LE GRANDE PRAZNIČNIM ZAJTRKOM po USTALJENEM PROTOKOLU.
Hren pa taaak šarf, da SINUSE čisti. Kot se šika!!
31. mar 2013 11:38
Danes samo čokoladni bonbon, ker bo kmalu kosilo .
Cinnamon StickKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )