21. sep 2012 20:01
danes: sendvič s piščančjimi prsi
mali kuhar
21. sep 2012 20:01
danes: sendvič s piščančjimi prsi
mali kuhar
22. sep 2012 9:16
Scones z ovsenimi kosmiči in brusnicami, različne marmelade in Bianka.
Tinky Binky
22. sep 2012 12:07
danes: kosmiči z mlekom in medom
mali kuhar
22. sep 2012 12:52
Žitna kava, jabolko, suha figa in dve suhi marelici
Cinnamon Stick
23. sep 2012 6:21
Tinky: A ti si tudi scones fan!!! WELCOME TO THE CLUB! So redno sestavni del tvojih pekovskih podvigov? Jaz jim sicer dodam samo rozine, ostalo pa pol lepo opravijo marmelade. Enkrat sedaj bom pa jih ponovno napekel, saj mi stare zaloge že zmanjkuje in priredel eno tako fino čajanko! Marmelade, smetana (kisla/sladka), čajeki in dosti čvekanja
Včeraj,danes ter večino dni naprej in nazaj: KLASIKA! z izjemo dodanega kivija v današnji verziji
23. sep 2012 12:31
Danes kos črnega kislega kruha z domačo kislo smetano, proja. Kasneje še palačnika z orehi.
aby
23. sep 2012 12:38
danes: kosmiči in suho sadje umešano v skuto
mali kuhar
24. sep 2012 6:35
danes: domač Tinjski kruhec, fr.slano maslo, domača marmeljad in sir z vinom + šalca čoko sojinega mleka mešanega s kozjim mlekecom.
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
24. sep 2012 19:56
danes: palačinke z orehi
mali kuhar
26. sep 2012 13:53
Klasika!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pustne miške
Ajdov kruh z orehi