25. mar 2013 13:48
Sobota: jagode z vanilijevim jogurtom
Nedelja: kašica iz pokuhanih ovsenih kosmičev, hruške in riževega mleka s kokosom.
Danes: standardni zajtrk med tednom - šejk iz banane, riževega mleka in ovsenih kosmičev.
aby
25. mar 2013 13:48
Sobota: jagode z vanilijevim jogurtom
Nedelja: kašica iz pokuhanih ovsenih kosmičev, hruške in riževega mleka s kokosom.
Danes: standardni zajtrk med tednom - šejk iz banane, riževega mleka in ovsenih kosmičev.
aby
25. mar 2013 18:35
@MBrando: ja športno sem zelo aktiven, do pred kratkim sem treniral košarko zdaj pa jo igram 2-3x tedensko, v fitness pa hodim vsak dan če zmorem razen v nedeljah počivam. glede ovsenih kosmičev imam enako mnenje, nikakor se jih ne naveličam, in ja, jagodni pire sem si sam naredil.
danes: ovseni kosmiči kuhani v vodi s korenčkom in jajcem
mali kuhar
26. mar 2013 6:41
mali kuhar je napisal/a: |
@MBrando: ja športno sem zelo aktiven, do pred kratkim sem treniral košarko zdaj pa jo igram 2-3x tedensko, v fitness pa hodim vsak dan če zmorem razen v nedeljah počivam. glede ovsenih kosmičev imam enako mnenje, nikakor se jih ne naveličam, in ja, jagodni pire sem si sam naredil. danes: ovseni kosmiči kuhani v vodi s korenčkom in jajcem
|
- Rženi kosmiči umešani z mešanico jajčka/mleka +
- TETKA SKUTA +
- vanilijeva aroma +
- ovseni otrobi in pšenični kalčki (za boljšo prebavo )
- Popečeno na teflonu,
- 1/4 ržene "palačinke" premazana z arašidovim maslom (da vidim kako paše kombinacija) ter
- vse skupaj posipano s cimetom.
- Za spremljavo pa sem angažiral light kislo mleko in
- košček domačega jabolčnega/makovega/oreščki/ pšenični zdrob peciva
- domači marmeladni žepek iz pz moke (tale dva zadnja, sta bila kot pika na i...En košček enega in en košček drugega, pa košček "palaćinke" in hopa v kopalno kad od kislega mlega. BOŽANSKO mešanje sladko/kislo/hrustljavo.
26. mar 2013 11:24
Jaz sem si pa danes privoščila jajčko na oko na čebuli, pa kruh in kisle kumare zraven.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
26. mar 2013 17:22
MBrando a skuto sam pripravljaš?
danes: enako kot včeraj, ovseni kosmiči s korenčkom in jajcem
26. mar 2013 18:19
Namočene suhe slive z lanenimi semeni, skuta, jogurt, ringlo, cimet in presni kakav .
Mayisa
27. mar 2013 7:00
mali kuhar je napisal/a: |
MBrando a skuto sam pripravljaš?
|
27. mar 2013 8:28
Sem ga imela pred pol ure in sem že lačna. Kos kruha s skutno hrenovim namazom in ižkava z mlekom, ker če tega ne pijem imam dan pokvarjen... Pa je sicer kar neka varianta kot Nescafe za razredčit.
xxs
27. mar 2013 20:43
Danes sem si pripravila bolj zdrav zajtrk: ena narezana banana, nekaj narezanih suhih marelic, ena velika žlica skute, ena žlička medu in cimet. Skupaj zmešano, zraven pa kos kruha.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
28. mar 2013 6:06
DANES:
- Skleda VITAMINSKA BOMB
- UBER FULL namočeni rženi/ovseni kosmiči v mešanico vode in sojinega mleka z dodatkom žliče ČOKO KUKI PROTEINOV, ovsenih otrobov ter pšeničnih kalčkov
- skledica TETKE SKUTE posipane z bučnimi semeni, sezamom in ogromno cimeta
- šalčka kislega mleka
- razni oreščki/semena
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Gratinirani fuži s sirom in pršutom