13. okt 2012 13:23
danes samo kruh pa mleko
mali kuhar
13. okt 2012 13:23
danes samo kruh pa mleko
mali kuhar
14. okt 2012 6:44
Sveže pečena, dvignjena pri peku ob 4.00, makova pletenka. Na eno polovico fr.slano maslo, kurja prsa, in dimljen poltrdi sir v kombinaciji s kislo kumarco.
Na drugi polovici pa polnjena hamburger klobasa, domač kozji sir (uvožen z placa oz. tržnice) ter malo vloženega feferončka. Kot predjed pa še zadnji košček dimljenega kozjega sira. Za štart v slasten zajtrk
Seveda ni manjkala VELIKA ŠALCA slastne SEKVE z domačim mlekecom!
In ja, PONOVNO po 1 TEDNU oborožen z novo kilico TINJSKE SKUTE od moje TETE SKUTE .
Ponovno je naredila meni tako ljubo SUHO KOT POPER EDICIJO....njaaaaamsk (kot bi rekel moj v.d. sin iz Zagreba)
Jutri: Rahlo nadaljevanje praznovanje roj.dneva in zatorej povabilo MAMAN in PAPAN v nam najljubši le caffe na VELIKO BELO KAFO, za očeta KAKAV ter 3 sveže pečene maslene francoske rogljičke od mojega najljubšega peka. Garantiram vam, da so to croissanti kot se šika. Sicer so BALKANSKE velikosti a tako krhki in tako prelepo zaviti in pečeni, da je joj...skoraj francoski
14. okt 2012 12:31
gres s čokolado:)
majaos
14. okt 2012 13:46
danes: ovsena kaša kuhana v mleku z banano in kakavom
mali kuhar
15. okt 2012 6:10
Mala šalca moje omiljene klasike s PONOVNO PERFEKTNO SUHO SKUTO ter domačimi sušenimi malimi figami.
Kasneje pa sledi roj. dnevni zajtrk ob slastni veliki kafici...
15. okt 2012 19:59
danes: palačinke z medom
mali kuhar
16. okt 2012 20:41
danes; prepečenec in kava
mali kuhar
17. okt 2012 5:57
Hjooo, danes pa je bil zajtrk, katerega sem si poklonil za roj.dan.
Veliki pladenj, na njem pa:
1.Prekajen vrat
2.Polnjena Hamburgerca
3.Kmečki pršut Handl, top kvaliteta
4. Pečena šunka v mrež
5.Vratina Emona MDK
Zraven pa domači polmehki kravji sir iz Hrvaške, ter v hrastovem dimu staran mehki sirček.
Sveža fr. štruca pa za spremljavo ter šalca SEKE...
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
17. okt 2012 8:41
vse najboljse!!!
Moj zajtrk: ajdova kasa skuhana na mleku , z jabolki in cimetom
17. okt 2012 8:44
MB, upam da si si vzel dovolj časa za današnji zajtrk, vidim da izbor je bil pester :)
Jaz danes bananin šejk z jogurtom in ovsenimi kosmiči.
abyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami