31. okt 2012 6:20
Včeraj: Klasika
Danes:Klasika ampak samo z žlico rženih + koruznih kosmičev
Jutri: Klasika
31. okt 2012 6:20
Včeraj: Klasika
Danes:Klasika ampak samo z žlico rženih + koruznih kosmičev
Jutri: Klasika
31. okt 2012 9:13
Danes vikend zajtrk med tednom: carski praženec z jabolki, zalito z javorjevim sirupom. Metin čaj.
aby
31. okt 2012 9:26
ugotavljam, da res veliko ljudje jeste kosmiče za zajtrk- pridni! Jaz si 2x na teden privoščim koruzne kosmiče z mlekom in to je to. Se moram bolj potrudit in presedlat še na kake druge, ampak sem že parkrat stala pred polico v trgovini, gledala vse tiste škatle in nato šla iz trgovine brez. A mi lahko prosim svetujete dobre kosmiče(ovsene,ržene,...), ker res ne mislim doma imet 5 škatel zanič kosmičev
Danes pri meni za zajtrk: črn kruh z maslom in medom ter skodelica vanilijevega kapučina
lučica
31. okt 2012 10:21
lučica je napisal/a: |
A mi lahko prosim svetujete dobre kosmiče(ovsene,ržene,...), ker res ne mislim doma imet 5 škatel zanič kosmičev lučica |
Hofer ima krasne ovsene kosmiče, navadne ali polnozrnate. Jaz jih imam najraje s kefirjem, v katerem jih pred konzumiranjem namakam 15-20 minut.
Blanchy
31. okt 2012 11:51
Kos belega kruha z margarino in medom, skodelica kakava in jabolko
Cinnamon Stick
31. okt 2012 12:38
pri nas danes domač ržen kruh, maslo, jagodna marmelada (tudi domača), kava
glede kosmičev: mi smo poskusili že res vse sorte, pa zmeraj pristanemo nazaj pri Sport misli-jih ( mislim, da so od Žita), kupujem kilske in mešamo različne okuse
tabu
31. okt 2012 14:33
danes: bananin sendvič
mali kuhar
1. nov 2012 6:06
mali kuhar je napisal/a: |
danes: bananin sendvič
|
BON JOUR.
Mali kuhar, to ste imeli bananin kruh pa noter marmeljad, ali navaden kruh, not pa ara.maslo in banane, zraven pa velika šalca mleka?
1. nov 2012 19:02
danes: sadna kupa
brando: to je polnozrnat kruh noter pa zmečkana banana in zdrobljeni orehi
mali kuhar
1. nov 2012 20:27
mali kuhar je napisal/a: |
danes: sadna kupa brando: to je polnozrnat kruh noter pa zmečkana banana in zdrobljeni orehi
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci s sirom na veganski način
Schwarzwald kocke