9. maj 2013 9:48
Danes prvič letošnji zajtrk v jedilnici za lepo vreme:
ežoj
9. maj 2013 9:48
ežoj
9. maj 2013 19:43
ežoj je napisal/a: |
|
9. maj 2013 20:47
danes: beljakovinske palačinke, mleko
mali kuhar
10. maj 2013 5:12
Ajdov kruh z orehi namazan z bohinjsko zaseko, domača jelenova suha salama, vipavski sir, union z limono.
Vesna555
10. maj 2013 6:11
Klasika.....tokrat še z TETKO SKUTO (za par dni še bo!), sem pa že nabavil LOŠKO ALBUMINSKO SKUTO(edina dovolj dobra zamenjava. Poleg Tolminske seveda)!!!!!!!!!!!
Pa da ne boste mislili da pol kilsko skledico. NE! Z mamo sva bila na einkaufu pa je rekla:" da naj kar kilco vzamem in bo dala pol zraven, saj je to itak edino kar tako fanatično obožujem in pridno jem pri čemer dobim beljakovine, maščobe, da o okusu niti ne govoriva. Ti samo jedi sine in da se mi ZREDIŠ!"
Samo vseeno mi je nerazumljivo, da ne dostavijo tudi posodic, da bi človek lahko vzel manj. TOLMINSKE ALBUMINSKE pa včeraj recimo SPLOH niso imeli. Samo je tale LOŠKA SLADKA vsaj po izgledu boljša, ker je nepasirana oz. fino grudasta (just like my tetka skuta). O okusu od tu do Olimpa, pa poročam v kratkem.
10. maj 2013 10:00
Danes se mi je po dolgem času zaluštal slan zajtrk, zato sem si pripravila kuskus s paradižnikom, česnom in olivami , zdaj pa sledi še zeleni čaj.
Cinnamon Stick
10. maj 2013 21:27
danes: ovsena kaša, banana, kozarec mleka
mali kuhar
10. maj 2013 22:24
Voda z limono, hrustljavi kosmiči, borovnice, jogurt.
aby
11. maj 2013 11:01
danes: čokolino, omleta iz beljakov, kozarec mleka
mali kuharKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tiramisu
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom