19. mar 2013 11:55
Pomaranča, po treningu pa koruzni kosmiči z mlekom (bo pa kosilo toliko bolj obilno in slastno).
JJ
19. mar 2013 11:55
Pomaranča, po treningu pa koruzni kosmiči z mlekom (bo pa kosilo toliko bolj obilno in slastno).
JJ
19. mar 2013 18:37
Kruh z maslom in medom,bela kava.
polarbear
20. mar 2013 6:26
Moja standardna vitamin/tetka skuta/kosmiči/oreščki-semena/čaj BOMBA.
Tetko skuto sem oplemenitil s PRESNIM KAKAVOM ter KOKOSOVO MOKO.
Kosmiče ša oplemenitil z svežim ingverjem + suho figo (za okus). Vtopil sem jih v mešanici ČVRSTEGA JOGURTA/SOJINEGA MLEKA/ČRNEGA ČAJA. Meni pa je full dobro
Gledam da imam takšen VITAMIN zajtrk nekje 4-5x tedensko, ostala 2-3 dnevi pa so za eksperimentiranje in UŽIVANJEEEEEE v smislu .
Avtor: JanisJoplin
Član od: 20.1.2011
poslanih sporočil:1246 Odgovor z dne - 19. mar 2013 11:55
JJ
Tudi super. Si pa privoščič mega super kulinarično kosilo!!
A se strinjata mademoiselle JJ in gospod EŽOJ? Najbolj zdravo in varno je vožnja slalom in vse jemat z rezervo. Le tako se izognemu temu, kar se je meni zgodilo, le tako uživamo v popolnosti in le tako je prehrana zadovoljstvo in socialna note, ne pa razbijanje glave in štetje kalorij/sestavin...
Še enkrat HVALA za vso podporo in pomoč
20. mar 2013 7:21
Ja, se popolnoma strinjam. Nekaj si je pa le treba pustit za čisti užitek
Danes spet pomaranča, ko pridem s treninga pa verjetno hrenovka in prepečenec. Za zenf seveda
JJ
20. mar 2013 7:42
Lepo pozdravljeni vsi skupaj;
Že dolgo časa berem, da je zajtrk najpomembnejši obrok dneva-vsi svarijo: ne izpuščajte zajtrka, ker škodujete svojemu telesu itd.. pa se mi je zdelo vredno, da se priključim vsakodnevni debati in tako še jaz pristavim kakšno idejo za zajterk ali pa si jo samo sposodim!
Danes sem začela dan s skledico mandeljev z domačim medom ter pravim zelenim čajem.
Za malico me čakajo jagode, banana in ananas.
Potem spijem še veliko vode ( od 2-3 litre ), ker pred fitnesom ne smem jesti saj me potem tišči v želodcu.
Po fitnesu pa me čaka: kozarec mlačne vode-pol litra, sveža rdeča paprika, rdeči radič ter postrv na žaru z veliko stisnjene limone.
Najverjetneje se mi bo pred spanje tožilo po sladkorju zato bom spila kakšne pol litra domačega bezgovega soka.
Ja in tako bo spet dan okoli...joj kako čas beži...
Lep sončen dan in pozdrav vsem skupaj!!!!!
katarinčica
20. mar 2013 8:01
katarinčica je napisal/a: |
Lepo pozdravljeni vsi skupaj; Že dolgo časa berem, da je zajtrk najpomembnejši obrok dneva-vsi svarijo: ne izpuščajte zajtrka, ker škodujete svojemu telesu itd.. pa se mi je zdelo vredno, da se priključim vsakodnevni debati in tako še jaz pristavim kakšno idejo za zajterk ali pa si jo samo sposodim! Danes sem začela dan s skledico mandeljev z domačim medom ter pravim zelenim čajem. Za malico me čakajo jagode, banana in ananas. Potem spijem še veliko vode ( od 2-3 litre ), ker pred fitnesom ne smem jesti saj me potem tišči v želodcu. Po fitnesu pa me čaka: kozarec mlačne vode-pol litra, sveža rdeča paprika, rdeči radič ter postrv na žaru z veliko stisnjene limone. Najverjetneje se mi bo pred spanje tožilo po sladkorju zato bom spila kakšne pol litra domačega bezgovega soka. Ja in tako bo spet dan okoli...joj kako čas beži... Lep sončen dan in pozdrav vsem skupaj!!!!!
|
20. mar 2013 8:37
Domača skuta,navadni jogurt,čebulni kruh.
linolina
20. mar 2013 9:09
Vsak obrok naj bi vseboval 1/3 ogljikovih hidratov, 1/3 beljakovin in 1/3 sadja/zelenjave.
Danes pri meni:
Zanimivo pa je, da jaz nikoli nimam težav s želodcem po fitnesu.
Danes pa ne bom treniral ( mimgrede, če ni skrivnost, đeniska, kaj treniraš?).
ežoj
20. mar 2013 9:13
ežoj je napisal/a: |
Vsak obrok naj bi vseboval 1/3 ogljikovih hidratov, 1/3 beljakovin in 1/3 sadja/zelenjave. Danes pri meni:
Zanimivo pa je, da jaz nikoli nimam težav s želodcem po fitnesu. Danes pa ne bom treniral ( mimgrede, če ni skrivnost, đeniska, kaj treniraš?).
|
20. mar 2013 12:14
ežoj je napisal/a: |
Danes pa ne bom treniral ( mimgrede, če ni skrivnost, đeniska, kaj treniraš?).
|
Ni skrivnost treniram svoje telo hodim na fitnes, trenutno večinoma kardio in vaje za oblikovanje telesa, kmalu pridejo na vrsto še uteži
JJKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoče piščančje perutničke
Tortelini z bučkami in slanino