14. dec 2012 6:19
mišzmoke je napisal/a: |
Danes: dve vrsti paštete, dve vrsti kruha, dve vrsti oliv, dve vrsti čaja v enem, ena vrsta kislih kumar, ena vrsta snega lp
|
UAAAAAAAAAAAAAAA PRELEPO, MAGIČNO,ROMANTIČNO, zajtrk pa TOOOOOP NOSTALGIČEN in ZA BREGE DEFINITIVNO
Kje sta bilaaaaaaaaa=????? Joj,joj, se mi kar milo stori. Prokleta moja bolezen...grrr
Pašteta, olive,kumarce,čebula,čaj....ahhh ahhh. Nekaj božanskega na morju ali pa nekje tam, v višavah.
Zajtrk:
Četrtek: Uff, uff. Ehh, ravno pred uro sem pojedel zajtrk, pa me že sama misel na to kar bom sedaj napisal sili, da bi še ENO SKLEDOOOOOOo :clap:
Skratka....
Uvertura: Vroč čaj in košček domačega jogurtovega biskvita z noževo konico WALDEN FARMS ČOKO.DIPA
Zajtrk:1/2 kot beton trde hruške, gala jabolko, mandarina,1/2 rdeče grenivke + različni oreščki/semena (lešniki,mandlji,pistacije,orehi...vsega v mejah normale)
V posebni posodici pa hladen kuskus s kislim mlekom in potopljeno narezano domačo suho figo.
Petek:
Uvertura: Češnjev čaj + domača linška očka
Zajtrk: Pola hruške, 1x granny smith, 1/2 grenivke (zelene. Najbolj simpatično ime med vsemi sadeži--> SWEETIE. Križanec med pomelom in grenivko), 1/2 trde zelene banane potreseno z že klasično mešanico oreščkov/semen + v kefirju utopljeni ovseno/rženi kosmiči (40g) z veliko CIMETA in INGVERJA