20. okt 2011 5:51
Kava+borovničev jogurt+banana+ena žlica muslijev zame, kava+kavina plum cake in grozdje za dragegega.
LP
Saša
20. okt 2011 5:51
Kava+borovničev jogurt+banana+ena žlica muslijev zame, kava+kavina plum cake in grozdje za dragegega.
LP
Saša
20. okt 2011 7:44
Prosota s čebulo in mešanimi kalčki, zabeljena s konopljinim oljem. Za pijačo pa bancha čaj.
TermanMygrace
sporočila: 6506
20. okt 2011 9:03
Šipkov čaj z medom.
Kruh, pašteta, sveža paprika.
Jabolko v žep.
Antipatično jutro danes. A kar je treba postoriti, je treba postoriti, nimaš kej.
Mygrace
20. okt 2011 16:03
Danes: mleko z ovsenimi kosmiči in medom, ter kava-kapučino.
Migla
22. okt 2011 6:43
Danes: sirovi trikotniki, skuta, sirček, šunka in domača salama, maslo in marmelada, kavica in dobra volja za lep dan.
Dopolnjujem moj zajtrk s sliko. Malo preveč sem klepetala, pa sem sorove trikotnike zažgala. Vseeno so bili okusni.
Migla
22. okt 2011 7:42
Lenoben zajtrk: domač opečen kruh, maslo, marmelada, velika kava in prijetno skupno preživljanje dopoldneva.
SašaMygrace
sporočila: 6506
22. okt 2011 8:01
Voda, voda, voda! (včeraj gledala polnočni klub, so rekli, da je voda fajn za možgane)
Kavica. Presladka (ne vem, na koga ali kaj sem mislila)
Pikice in Vivaldi.
Sicer pa:
- polenta od včeraj
- mleko
- čokolada
- grozdje
In ho-ruk v nov dan!
Mygrace
22. okt 2011 8:27
Banana in gruntanje kako brez mleka in jogurta jesti kosmiče Verjetno bo treba pred tem še čez en ovinek do trgovine
Viva Meier
22. okt 2011 10:28
Bela žemlja s pršutom, skodelica kave; čez pet minut bela žemlja s slanim maslom, še ena skodelica kave; obred jutranjega branja časopisa; potem sesanje, brisanje gladkih površin z vlažnimi robci (samo po vogalih, se mi ne ljubi temeljiteje), potem pest arašidov in zdaj grem še po tretjo skodelico kave.Po uri vidim, da je že čas za malico, a jo bom preskočila. Se vidimo na forumu o kosilu (bo itak svinjsak ribica, včeraj mož ni vsega sam spekel).
mamamia
22. okt 2011 10:52
Rženi štruklji iz kislega testa, orehi, pol minute prej posneta smetana in kostanjev med.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mango cheesecake brez peke
Goveji golaž iz pečice