6. avg 2011 13:17
Jogurt z lanenimi semeni, košček kruha z marmelado in sadje (grozdje, melona, nektarine).
Jaz se definitivno držim načela da mora biti zajtrk najobilnejši obrok dneva mmmmm!
luccka
6. avg 2011 13:17
Jogurt z lanenimi semeni, košček kruha z marmelado in sadje (grozdje, melona, nektarine).
Jaz se definitivno držim načela da mora biti zajtrk najobilnejši obrok dneva mmmmm!
luccka
6. avg 2011 22:03
ovseni kosmiči z jogurtom, marelicami, lanenimi semeni in cimetom
Julijamelcii
sporočila: 39
7. avg 2011 10:08
Ovseni kosmiči in lanena semena s sadjem (jabolko, breskvi, suhe slive) prelito z jogurtom in marelično marmelado. Danes namesto zelenega, early gray
melcii
7. avg 2011 13:37
Nikoli ni prezgodaj, verjetno si si namesto zelenega zvarila Earl Grey, ali kaj tej cajni mesanici, odisavljeni z bergamotom in poimenovani po britanskem predsedniku vlade slicnega.
nolamelcii
sporočila: 39
7. avg 2011 13:53
To to ja mama je k hiši prinesla narobno poimenovanje, sedaj pa ga vsi veselo raznašamo, čeprav vemo, da ni prav. Trdovratna navada
melcii
7. avg 2011 19:12
pirin kruh s sončničnimi semeni, MU mlečni namaz s smetano, par kolesc suhe salame sem ukradla dragemu
Julija
8. avg 2011 10:39
Včeraj: pirin polnozrnat kruh + avokado
Danes: mega smoothie
Terman
8. avg 2011 18:49
pirini in ovseni kosmiči, kokosovi kosmiči, lešniki, laneno seme, navadni tekoči jogurt in cimet
Julija
8. avg 2011 18:57
ovseni kosmiči, rozine, mleko
Petya
9. avg 2011 11:58
Ananasov jogurt, prešan jezik, lepinje, čardaš sir, kvašene kumarice. Do večerje sem dobra , čeprav se kosilo že kuha.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burger s Kraljevo fit štručko
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami