24. jul 2012 8:36
Bananin-breskov smoothie, mate čaj.
Tinky Binky
24. jul 2012 8:36
Bananin-breskov smoothie, mate čaj.
Tinky Binky
24. jul 2012 10:39
Pirini in ovseni kosmiči z banano in mlekom.
Cinnamon Stick
24. jul 2012 10:59
2 rezini polnozrnatega kruha,arašidovo maslo in marmelada
mali kuhar
24. jul 2012 11:27
Granola s sojinim mlekom, bela kava (prav tako s sojinim mlekom).
24. jul 2012 18:21
Kak teden bom veselo pripravljala zajtrk za eno zelo posebno osebico.
Včeraj ameriške palačinke s pomarančnim sokom in jagodna marmelada za tunkanje. Buhnedaj, da bi bila marmelada namazana na palačinki. oh, ne, to pa ne. :)
Danes scones (skalce) s suhimi borovnicami in limonino lupino, spet sveže pečene, jasno. Marmelada za tunkanje in igrica, kjer se je (povdarek na e) moje, ker je boljše, kot njeno. :)
Love it.
Vanja
25. jul 2012 5:18
Nom,nom,noooooom domači kruhec, narezan na miny koščke, rahlo popečen na grill plati, nato pa na ene fr.slano maslo na druge pa cottage cheese, vsak kos pa nadevan z enim izmed petih različnih domačih džemov, potreseni z mešanico sezamovih/bučnih/sončičnih semen + VEEEELIKA šalca prave bele kave (tokrat mešanica PROJE in SEKE).
Prelepo deževno ter predvsem pozitivno DOBRO JUTRO vam želim, ter uspešen kulinaričen štart v nov dan.
25. jul 2012 10:30
Ovsene, ržene in pirine kosmiče sem že včeraj zmešala z navadnim jogurtom in so se fino napojili. Zjutraj sem dodala še žličko agavinega sirupa in zelo zrele narezane breskve
Cinnamon Stick
25. jul 2012 13:54
Barcaffe, mlečni riž s cimetom.
Tinky Binky
25. jul 2012 15:05
danes: sendvič s skuto piščančjimi prsi in gorgonzolo
mali kuhar
26. jul 2012 11:20
Zeliščna muffina s kremnim sirčkom in paradižnikom, mate čaj.
Tinky BinkyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pohorska gibanica
Toscanska panzanella