7. maj 2011 10:01
Zajtrk at tiffany:
Ma kakšn tiffany, pri meni!
ežoj
7. maj 2011 10:01
Zajtrk at tiffany:
Ma kakšn tiffany, pri meni!
ežoj
7. maj 2011 12:02
Ežoj, tole je vrhunsko le tiste "pilule" me malo medejo - najbrž so ene za višanje in druge za nižanje pritiska (po načelu, da mora biti "svet" čim bolj v ravnovesju... )
kafetarca foto blogec:Sovica Oka
7. maj 2011 13:31
kafetarca, pilule je spet 'una' pozabila...
tulka
8. maj 2011 11:50
Ostanek poprove omake od včerajšnjih biftekov, v omako sem tunkala svežo lepinjo iz bližnje lekarne, potem pa kos lepinje z maslom z grobo morsko soljo. Idealen zajtrk zame. Pol pa kava preko, in zdaj še ena.
Mamamia
mamamia
8. maj 2011 11:58
, a so v "totem" lepinje na recept?
lp
mzm
8. maj 2011 12:27
Zna bit, zna bit..
rrr
8. maj 2011 13:56
Danes:žitna kava,polnozrnata žemlja,namazana z margarino in marmelado. Milži
8. maj 2011 16:33
mišzmoke je napisal/a: |
, a so v "totem" lepinje na recept? lp
|
hehe, , iz pekarne seveda, čeprav bi lahko bile na recept, da malo znižamo porabo ...
So pa res dobre, greha vredne
mamamia
mamamia
9. maj 2011 9:47
Jaz sem pa danes imela čisto angleški zajtrk: toast z arašidovim maslom in pomarančno marmelado ter čaj z mlekom. Čeprav sem prvič v Angliji malo čukasto gledala, ko je cimra to mazala na kruh, je presenetljivo dobra kombinacija
Volkicaneznan uporabnik
9. maj 2011 10:27
Uff...!! Arašidovo maslo! Jaz ga jem z žlico, polna usta..da se ti proteza spopa haha...
Drugač gre pa meni najboljš z grozdnim želejem (tega ne bi mogla samega na žlico jest) ali z ribezovo marmelado (ki jo lahko jem z žlico)..
Moji zajtrki so praviloma sestavljeni takole:
- en večji kozarec vode
- 4-5 klasičnih šalčk turške kave
- en kup mrtvaških žebljev
Šele po jutranji telovadbi lahko jem (takrat pa ni važno a je to golaž, solata, jajca na ocvirkih, sadje, mleko....čokolino ali torta.. ali pa nič...)
Danes recimo:
- esigflajš
- tic-tac bonboni "to go"
Pa ponoči tudi hodim v hladilnik. Se tolažim s hrano
japaja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja stegna z miso pasto
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike