7. jan 2013 18:36
Malica pozna (ob dvanajstih): corn flakes z jogurtom, pred tem pa že dve kavici, čaj, misli ploščica
majaos
7. jan 2013 18:36
Malica pozna (ob dvanajstih): corn flakes z jogurtom, pred tem pa že dve kavici, čaj, misli ploščica
majaos
8. jan 2013 12:27
včeraj skleda mandarin
danes: verjetno 1. v življenju mango sem brala kolk je zdrav in evo navali narode hehe ... čeprav sem v dvomih kolk je res zdrav tale moj iz Mercatorja..... eh, za prvo silo bo moral bit tud ta
MissLady
8. jan 2013 14:10
Ovseni kosmiči z ovsenim mlekom, borovnicami in jogurtom
aby
8. jan 2013 18:01
Müsli z lanenim semenom in mletim prosom in kefir.
Tinky Binky
9. jan 2013 10:44
Namočeni in kuhani ovseni kosmiči z malo medu. Zraven pa pirin kruh, pomakan v kuhano maslo.
10. jan 2013 4:47
Klasika + kos skutine torte + čvrsti jogurt z dodatkom mletih lanenih samen, 1 posušene domače fige, ter ingverja!
NJAAAAAAAAAAM!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
10. jan 2013 11:09
Navadni jogurt s pirinimi kosmiči, muslijem, lanenim semenom, chio in goji jagodami. Pa še žličica medu po vrhu
Cinnamon Stick
11. jan 2013 17:04
Ajdova kaša z domačo slivovo marmelado, pa v mleku, pa v beli kavi, pa v jogurtu, pa z jabolki & cimetom... Veliko kaše je skratka šlo ta teden...
Viva Meier
12. jan 2013 14:27
opečen kruh, margarina, med, čaj
majaos
12. jan 2013 17:43
Bela kava in banana
Cinnamon StickKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Polnjene gobe