3. dec 2012 5:00
Današnja dobrota pa zmaga. Sicer klasika, ali ipak. Zakaj? Ker sem, tako izgleda, končno našel THE KOMBINAJŠ za posamezni okus vseh sestavin kar je prejšne metanje v isti lonec marsikaj prekrilo in kar sem ugotovil šele v zadnjih dveh dnevih
Torej: Hruška,jabolko idared (domače, rahlo sladko), klementina (baje popularne, sedaj, ko gospod z vragom je na poti ) ter različna zmleta semena in narezani oreščki v posebni posodi z (končno spet. Po 3 dnevni abstinenčni krizi se je že začelo prihajat do delirija. Vsi ljubitelji skute itak veste o čem govorim. Drugi pa boste to še spoznali) DOMAČO TINJSKO SKUTO ( U P**** je dobra )
V čajni skodelici pa 40g vtopljenih rženih kosmičev s kefirjem in 2 malima narezanima suhima figama + dosti cimeta + ingverja.
TOP KOMBINAJŠ, sploh ker končno ločiš po okusu vso sadje, oreščki ostanejo hrustljavi celoten proces prežvekovanja, sprotno zajemanje iz posebne šalčke pa naredi zajtrk še boljši in poskrbi da ješ lepo počasi ter da sam izbereš koliko boš na enkrat zajel kosmičev.
P.S: Poskus izsušitve/zapeke skute na vroči teflonski ponvi se je izneveril. Sem le ugotovil, da, bo treba jajčko dodat, da lahko skuto zapečem . No harms done, je pač bila prijetno topla med sadjem. TOPS
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---