21. mar 2011 19:52
Actimil, nato pa bananin jogurt in 4 žlice lanenih semen, polovico domačega borovničevega pudinga... marec
21. mar 2011 19:52
Actimil, nato pa bananin jogurt in 4 žlice lanenih semen, polovico domačega borovničevega pudinga... marec
21. mar 2011 20:02
danes kruh in čičerikin namaz,
jutri spet jogurt z oreški, suhimi slivami in krhlji, polnozrnatimi ovsenimi kosmiči ter medom
tulka
21. mar 2011 21:52
Jaz pa bolj ali manj jem eno in isto za zajtrk.....na tešče žlička matičnega mlečka, pol ure kasneje ena ornk skodelica (cca 6 dl) zelenega čaja in še pol ure kasneje mešanica iz 50g ovsenih kosmičev, 1 dl navadnega jogurta, žličke medu in 1-2 sadežev (kivi, pomaranča, banana, ananas, jabolko.....odvisno od sezone in razpoložljivosti hladilnika. No ob vikendih mi moj če je pri volji speče polnozrnate palačinke (max 2 spravim vase) polnjene s koščkom temne čokolade, če pa ni pri volji pa pojem rezino tistega črnočrnega zbitega kruha z malo arašidovega masla in žličko domače marmelade. Ninja24
23. mar 2011 8:41
Palačinke! Hura!
tulka
23. mar 2011 8:48
tulka je napisal/a: |
Palačinke! Hura!
|
Aja!
Si kdaj pomislila na zajtrk s "sorodniki"??
Pri meni, klasika. Kava in sadje
MM
23. mar 2011 9:22
Jabolko, jabolčni sok brez sladkorja.
Sinček pa mlečni zdrob z čokolado, čaj.
23. mar 2011 12:18
Domač ržen kruh s svežim čemaževim namazom
magnolija
23. mar 2011 19:25
Actimil, jogurt Activia in 4 žličke lanenih semen. Nato pa kos kruha namazan z maslom omega3 in kamilični čaj
marec
23. mar 2011 19:33
morska medvedka je napisal/a: |
Si kdaj pomislila na zajtrk s "sorodniki"??
|
Itak da sem, pa me noben ne povabi
tulka
23. mar 2011 19:48
morska medvedka je napisal/a: |
Kot ponavadi: kava z mlekom in sadje (danes domač kivi):
|
uf, uf, tale kivi pa res zanimiv!
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Fokača s paradižnikom in timijanom