4. mar 2011 9:07
Malčica, meni je bilo najbolj všeč, ko si napisala, da po desetih dnevih dopustovanja zadovoljno odidete domov. In to, da se znate nasmejati in uživati skupaj, je več vredno kot kepa zlata. Saj imeti dosti denarja ni slabo, odpotovati kam in kaj videti je tudi fino. Ampak, če ne gre, je pa super, če si fajn znaš narediti v okviru možnosti. In čim manj žalovati. Videla sem že veliko morij, ampak meni se zdi naša bivša in sedaj hrvaška obala ena najlepših sploh. Z malo iznajdljivosti si jo še vedno lahko privoščite, pa je. Tudi izlete po naši prelepi Sloveniji se da narediti z malo denarja in veliko zadovoljstva. Naj ta rubrika ne izzveni preveč črno. Dostikrat razmišljam, da živimo v enem čudovitem delu sveta. Imamo še vedno čist zrak in dobro hrano. Naseljenost v Sloveniji ni prevelika, zato se ne spotikamo drug ob drugega. Seveda pa plačujemo davek na razvitost kot vsepovsod po svetu. Čas, ki ga imamo na razpolago, poskušajmo čim lepše preživeti s tem, kar imamo. Tako razmišljam in tudi poskušam živeti.
naor