3. mar 2011 11:19
Saj maš prav. Hrana je obupno draga, vse ostalo tudi. Ljudje delajo pa ne dobijo plač. Redki jih. Pa jaz znorim,ko vidim kako si eni bedaki vsak dan privoščijo kosila po 100 evrov na glavo in temu rečejo poslovni sestanek. Ker kao v vladnih pisarnah je moreče vzdušje. V oštariji pa je relaxi. Jaz sem sedaj na hitro skup vrgel. Mi smo 4. Hrana 300-400 na mesec. Položnice tud 400,če ne 500. Pa ni preseravanja nobenega. Kruh,moka,meso,sir,jajca,mleko,kava,testenine,riž,zelenjava,maslo al margarina. Nič tort,čipsov pa takih zadev. Edino liter pravega bučnega olja pa liter olivnega. To je vse naše preseravanje. Pa mogoče 15 piv na mesec. V trgovini. Jaz v gostilni nisem pil piva menda že več kot leto. Pa mogoče sem 5 kav zunaj spil. Pa s hrano in položnicami znese 1000. Kje pa je pol obleka,obutev,vožnja,kozmetika,prašek,čistilnica,frizer......
Pa lastniško stanovanje imamo. Če bi še najemnino morali plačat. Ma groza. Jaz mam vse limite polne do zadnega centa,american,mastercard,diners mam vse že porabljeno. In komaj krpam. Pa nimamo slabih dohodkov. In jaz sploh ne vem kako ljudje živijo,ki majo manj. Pa mi smo očitno tak daleč prišli,da nam bo populacija začela umirat,ker ne bodo mogli ljudje hrane kupit. Guverner se pa repenči,da tud če obrtniki 5 miljard potegnejo iz bank, država ma še vedno miljarde in miljarde v tujih bankah. Ne vem,nisem ekonomist. Samo meni to vse skup ne štima malo.
Multivitamin
multivitamin