Pozdravljeni,
dobila sem nekaj žrebičkovega mesa, v glavnem zrezke, nekaj pa je tudi rebrc, pa me zanima a je katera že kuhala juho iz reber , ker drugače ne vem kako naj jih uporabim.Že v naprej hvala za odgovore,lp
šmentana muha
Pozdravljeni,
dobila sem nekaj žrebičkovega mesa, v glavnem zrezke, nekaj pa je tudi rebrc, pa me zanima a je katera že kuhala juho iz reber , ker drugače ne vem kako naj jih uporabim.Že v naprej hvala za odgovore,lp
šmentana muha
28. feb 2011 20:16
Speci jih v pečici. s0ncek*
2. mar 2011 10:45
Žrebička se čisto lepo speče - tako zrezke, kakor tudi rebrca. Rebrca lahko pečeš v pečici, lahko pa narezana kar v ponvi, malo zalivaj, dodaj začimbe in , pa dober tek! Hauschka
3. mar 2011 1:35
Žrebičje meso je ZAKON. Jaz ga imam zelo pogosto na jedilniku... Je zelo zdravo in zelo okusno. Pripravim zrezke v : korenčkovi omaki, grahovi omaki, sirovi omaki, smetanovi omaki, čebulni omaki, gobovi omaki.... Enako tudi s koščki... ali pa makaronovo meso ali rižoto. Za vse je primerno to meso. :) Iz mletega pa naredim polpete ali pa preliv za špagete... polimar
3. mar 2011 9:21
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1175 tukaj je ena podobna tema .
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Odlično hitro kosilo
Brownie Muffins