4. mar 2011 8:08
In potem še tvojo mamo zraven tlačijo, češ da ne zna kuhat, ker tako grozno zgledamo. Tu mi je pa vedno počila varovalka, ker moja mama s tem, kako jaz zgledam, resnično nič nima. Kako pa naj mi ona kuha, če je ona na Primorskem, jaz pa v kapitali. In je tako že (ojoj) skoraj 18 let. Ker za naše mame vemo, da bi dale vse, da bi njihovi otroci bili preskrbljeni. In ne glede na to, ali imam 50 ali 60 kil, za nekatere bom vedno presuha, sem se nehala ubadati s temi pripombami. Čeprav 50 kil nimam več namena imeti (razen če mi kaka bolezen kile pobere). Ker sem sama dala to kalvarijo skozi, nikoli nikomur ne rečem, da je pre- v katerokoli smer. Sem doživela oboje. In boli. Amapak ker imam glavo na pravem mestu, vzamem to s humorjem, črnega imam pa na zalogi za par življenj. Jaz sem jaz, ali me boste vzeli takšno kot sem - ali pa... ne. Bom preživela v vsakem primeru.
Sem pa ugotovila, česa od sladic ne maram - oziroma dela sladic - maslene kreme v vseh kombinacijah (travme iz otroštvaPress).
Loni Makaroni