21. maj 2011 21:27
Sama sem nudistična vernica že blazno veliko let. V resnici imam kopalke samo za sprehod ali vožnjo do lokacije, kjer se sončimo in seveda za sprehod po marini (pa do terase in nazaj)
Sončenje v kopalkah mi je ajoj (ne maram tistih lis na telesu, ki jih naredijo oblačila), kopanje v kopalkah mi je malo manjši ajoj.
In nudistična vernica sem tudi zaradi tega, ker so nudistične lokacije tako neverjetno prijazne. Ko so telesa brez oblek, se izgubi ogromno erotiziranega naboja in ostanejo samo ljudje, ki so v naravi in tam lepo počivajo in to je to. Ni tistega ocenjevanja v stilu "ta ima pa preveliko rit pa še zmečkano", "ta ima trebuh skoraj do tal", "tale spominja na drevo, ki je shodilo"....in kar je še takih politično nekorektnih. Ženske ne ocenjujemo velikosti oprsja na ostalih in tega, kako se deklice upirajo gravitaciji, tudi ne. Tudi fantje kak tretjih dan ne pogledujejo več okoli in na tihem primerjajo to, kakšnih dolžin so udi pri drugih.
Skratka, osvobajajoča izkušnja. Če bi jo prakticiralo več ljudi, bi bil svet manj zatežen.
Vendelina jr.