26. apr 2011 21:44
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Ze kot otroku mi ni bilo nikoli jasno, zakaj ljudje sebe in potem se mizo, kopanice in postelje za goste "oblecejo" v praznje, zase pa tega ne storijo. Zakaj bi bilo najboljse na meni ali v moji hisi za "druge", zame pa ne?
Vanja |
Evo, tole mi je pa všeč in zelo blizu. Vam pa lahko izdam, da sva se z Vanjo celo spoznali, še več, moja draga - do takrat -"virtualna prijateljica" je prišla k meni na obisk ... pričakala sem jo ... v mojih živo rdečih Crocsih za okoli hiše in sva se na ta račun med sprehodom po našem vrtu fajn namejali (se spomniš, Vanjič )
Trenerke pa ... jaz imam o njih eno svoje mnenje, ki pa nikar ni povezano z debato "komot kontra seksi kontra zapuščeno kontra kajkogabrigakajimamnasebi". Čisto moje mnenje, ki ne bo spremenilo mojega odnosa do kulinaričnih kolegov, pa če so navdušenci trenerkarskega stila ali pač ne.
Meni osebno so trenerke zoprne že zaradi tega, ker so iz dveh ujemajočih se delov.. Ne vem vzroka, ampak že lastnih dojenčkov nisem marala oblačiti v "kompletke", sebe pa še manj.
Tista trenerka s tremi črtami na linku od Začetnice je na sliki čisto kul, ampak jaz česa takega nikoli več ne bi hotela prostovoljno obleči (eno tako rdeče barve sem imela v četrtem razredu OŠ). Zaradi tega, ker je zgornji del "v kompletu" s spodnjim + zaradi tega, ker so mi črte na rokavih in hlačnicah všeč samo na luštnih fantih v unifornah (vpliv lanskega letovanja po jugu Italije in na takisto luštnih fantih na nogometnih zelenicah. Jaz pa jih na sebi ne prenesem, pa ne me vprašat zakaj, ker vam racionalnega odgovora ne bi znala povedati. Kot vam tudi ne znam povedati pametnega razloga, zakaj ne bi hotela obleči "twin seta" ali "lanenega hlačnega kostima" ali recimo kavbojk in "kavbojske" jakne hkrati. Mi pač ni všeč.
Močno zoprne so mi tudi oprave kolesarskih navdušencev, ki v teh toplih prazničnih dneh paradirajo mimo naše hiše na bližnjo osmico. Jasno mi je, da mora biti kolesar dobro viden na cesti, ni pa mi jasno, zakaj proizvajalci ta njihova oblačila dizajnirajo v tako kričeče papagajskih kombinacijah, res ne. Punce drage, če se vam zdijo "razočarane gospodinje" v trenerkah s tremi črtami ali s kljukico smešne ... joooooj, bi morale videti tele "naše" kolesarje, res. Saj zase vem, da sem žleht in to tudi priznam ampak, ko vidim šarmantnega sivolasega gospoda z obrazom tipa Anthony Hopkins v roza-viola-fuorescentni kombinaciji na biciklu me pa zvije
Gotovo sem katero od športnih navdušenk razjezila s temi opazkami, ampak jaz si res ne morem pomagat, buhpomagi
Mojca