14. dec 2011 13:17
Ezoj, ti bi se telefonski imenik lahko na novo napisal in bi ga z veseljem brala!
etoile
14. dec 2011 13:17
Ezoj, ti bi se telefonski imenik lahko na novo napisal in bi ga z veseljem brala!
etoile
14. dec 2011 16:22
Pirnica,
pri moškem moraš paziti samo na to, da je njegov porsche barvno usklajen s tvojo trenirko.
Kaže, da bo industrija trenerk v Sloveniji doživela nesluten razcvet.
Sonja
14. dec 2011 16:49
Jaz bom "silvestrovala" na trgu sredi Madrida tak da kljub moji drznosti, ne bi rada imela preveč zgornjih ali spodnjih hlebčkov zunaj. Alternativa? Samo ne trenirke, sem jo včasih oboževala, te dni se mi je priskutila, ker me z njimi posiljujejo na vsakem koncu.
ZačetnicaMygrace
sporočila: 6506
14. dec 2011 16:52
Začetnica, potemtakem ti bunda ne gine
Mygrace
14. dec 2011 17:10
Upoštevajte, da bo leta 2021 zelo pomembno to, kdo je imel trenirke pred 12.12.2011 in kdo jih je kupil šele po tem datumu.
Ne bo samo razlike v statusu starotrenircev in novotrenircev, razlike bodo tudi v penzijah, bonusih pri železniških in avtobusnih vozovnicah in pri dobavi kurjave, predvsem pa pomislite tudi na svoje otroke in vnuke, saj bodo štipendije in bivanje v študentskih domovih, zelo verjetno tudi vpis na željeno smer študija odvisni od dokazovanja do katerega datuma in koliko trenirk so nabavili svojci.
Ni izključeno, da bo datum nabave in dokaz o nošenju trenirke odločal tudi o ohranitvi ali izgubi državljanstva.
Ne nasedajte kampanji multinacionalk, proizvajalk in prodajalk trenirk, ki skušajo ta revolucionarni trenutek izkoristiti za nesluteno prodajno uspešnost.
Varujte svoje stare trenirke, če so vam pretesne, jih zamenjajte s tistimi, ki so brez služb, njim so v glavnem preširoke. Nove pa kupujte po potrebi, v takem ritmu, kot ste jih kupovali do sedaj, tako vam čez deset let ne bo nihče očital, da ste novotrenirci.
nola
14. dec 2011 17:15
Mygrace je napisal/a: |
Začetnica, potemtakem ti bunda ne gine |
Še vedno čakam, če bo ežoj kaj bolj eksotičnega dodal.
Začetnica
14. dec 2011 19:00
Ežoj, ti se pa res čisto na vse spoznaš
Blanchy
16. dec 2011 0:13
Ežoj in Nola, komplimenti!
Mojca
17. dec 2011 16:14
Ežoj, priznam, da sem se zdajle prvič po par tednih nasmehnila. Še bi...
OlivaB
23. feb 2012 15:10
Upam, da se bo zima dokončno umaknila in pride pomlad. Kaj bo in letos?
Lp, Saša
Mir in dobro!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki po bolonjsko
Špageti karbonara