20. avg 2011 13:54
Stvar je taka, da bolj ko grejo številke oblek gor, bolj je pametno, da so krojene na ozko in oprijeto. To, kar je prilepila Vanja, je meni zelo lepa in seksi ženska - okej, jaz bi jo, ker ima lepo afriško polt, oblekla v obleko sliva modre barve (rožic ne maram, kar občinstvo ve že nekaj let, stana.r me tozadevno ves čas malo zbada....) - ampak tale gospa v kakšni 44-46 številki super ženstveno in seksi deluje. Sama hodim na vadbo trebušnega plesa in tam imamo punce vseh velikosti, ampak tiste, ki so od 42 naprej - so pri tem plesu nazarensko drugače erotične, skratka super.
Hočem reči, gospe s številko 46 in več, ki imajo postave v obliki breskve/peščene ure, kar pogumno v oprijet kroj. Pri ostalih tipih postav se potem malo bolj gleda, v katerem delu je bolj in v katerem delu je zadeva manj oprijeta...
Ampak stvar je taka: ohlapne in široke zadeve - to super deluje samo na suhih manekenkah inna ostalih zelo suhih ženskah. Tista vraža, da bi morale imeti večje punce bolj ohlapne zadeve, ker se tako skrije špeh, je pa zelo zlobna in zelo napačna usmeritev.
Ker biti lepa in seksi, to je stvar, ki si jo moramo najprej v glavi dopovedati in osvojiti. Leta, centimetri in kile s tem nimajo direktne povezave.
Bom pa več o tem povedala v jesenski shemi, se beremo na blogu.
Vendelina jr.