Oblačilni report pomlad poletje 2011

tamalaursa  

član od: 29.3.2006

sporočila: 795

22. maj 2011 22:10

Bom malo prekinila tole debato o nudl plažah, se oproščam :).

Zanima me kje bi lahko našla oblekco v tem stilu:

Sem že kar nekaj trgovin prebrodila, pa sem našla samo maxi obleke z veliiiikimi rožami. Meni pa niso všeč ne maxi obleke ne velike rože.

neznan uporabnik

22. maj 2011 22:21

Ajej sweety, to majo pa vsepovsod. Če češ za kak casual je hm čist dost.

Kupi mini obleko z mini rožcami. Samo ne tako kot sem jaz danes videl v pekarni. Ono postava eno 165, shirano pa ne veš al je obleka al so rože. Samo lasi so viseli.

Multivitamin

multivitamin

tamalaursa  

član od: 29.3.2006

sporočila: 795

22. maj 2011 22:32

Sem iskala tut po hm-ju samo je nimajo take :P. Shirana pa nisem, ne skrbi haha. Ma saj jaz ne bi ravno mini rož, samo ne take kjer je prostora samo za 3 rože. Sem gledala v eni trgovini take, da bi me kmalu kap zadela :S.

neznan uporabnik

22. maj 2011 22:45

Tamala, če češ to pejd na tržnico.. Pocen pa zbiraš lahk za eno poletje.

Multivitamin

multivitamin

Čarli08  

član od: 4.1.2010

sporočila: 275

22. maj 2011 22:49

Multi, ti si začel z drisko ... glede nudistov pa nisem jaz ničesar komentirala, zato ne vem, kje ti ideja, da mi je nerodno mojega telesa ...

Če pa te že zanima: tam, kjer letujem, ni urejene nudistične plaže, so samo neurejene, samo so na žalost v taki šumi, da si raje navlečem kopalke na rit, kot pa da bi imela bližnje srečanje s kačami. Da ne omenjam ostale logistike, ki bi bila potrebna, da bi prišla do te plaže ...

Verjetno bi se tudi bata škornji bolje obnesli od štikel ...

Čarli08

neznan uporabnik

22. maj 2011 23:00

Aja, jaz sem začel z drisko?

Mene so tud kače kdaj lovile pa tud direkt pičle. Pa istrski škorpijoni tud. Sem se drl ko mona po moni.

Pa sem prašal domačine kam lahko gazim,kam pa ne. Pa nisem gazo v kačje gnezdo,no. Sem bil pa enkrat na Braču. Ma sem bil trikrat. Tretjič sem zvedel, da je to otok kač. Brrrr, sem cugal rakiju a ne daj bože da bi šel v skale kot prej.

Multivitamin

multivitamin

motovilčica  

član od: 29.12.2009

sporočila: 231

22. maj 2011 23:13

Tamalaursa poglej še v Tally Weijl in Orsay; mislim, da sem tam videla podobne oblekce

Glede golote in savn pa le opozorilo vsem, ki bi se kdaj nameravali savnati v Italiji: tam se savnajo v kopalkah . Pozimi sva si med smučanjem v Livignu zaželela savne in sva šla. Dragi je pomotoma vzel s sabo kopalke, ker je mislil, da bova šla po savni še v bazen, jaz pa ne, ker pač v savni še nikjer nisem rabila ničesar razen brisače/rjuhe. da je treba biti v kopalkah, sva ugotovila šele v savni, ko so bili tam sami kopalkarji . Osebje me sicer ni vrglo iz savne, mi je pa pojasnilo, da se v Italiji ne savnajo goli in me usmerilo v dve savni, ki nista bili preveč priljubljeni. Zelo grozna izkušnja .Moj fant je sicer nato oblekel kopalke, ki jih je imel s sabo, vendar je rekel, da je grozno in da ne bo več šel v savno v kopalkah.

motovilčica

neznan uporabnik

22. maj 2011 23:19

Bravo, Italjani pa Madžari so znani da se hodijo savnat v kopalkah. Groza. Jaz to vse ven naženem. Po sistemu - sleči se al pa idi potit drugam.

Multivitamin

multivitamin

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

23. maj 2011 0:32

multivitamin je napisal/a:

Vanjič, živiš v ZDA pa bi lahko vedela da so to glory holes. Ono po wcjih, kar omenjaš.

Menda ja nisi z Marsa padla.

Multivitamin

multivitamin

Sem zgoraj popravila: MIslila sem na Koversado, nagcev polno vsepovsod, a luknje so morali štimat v vrata in stene WC-jev in tušev.

Vanja

neznan uporabnik

23. maj 2011 0:35

Ja darling, Koversada, Monsena...

Multivitamin

multivitamin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti