19. okt 2011 16:49
Desanka, dolžina pri obeh modelih ni problem, ker obleka funkcionira tudi, če se konča v višini sredine kolen.
Iz tvojega opisa postave sklepam, da imaš postavo jagode (izrazitejše prsi, posledično tudi močnejše nadlakti, ožji boki in zaradi tega seksi trebušček). Nima snisla zakrivati oprsja s kakšnimimi oblekami, ki so do višine vratu (se referiram na prvo oblekico iz linka)- ker se itak opazi, da imaš v prsnem delu dva močna aduta. Po drugi strani pa je treba paziti, da imajo nadlahti dovolj prostora. Ker, če roko rineš skozi neko luknjo, kjer blago v višini podpazduhe rine v kožo, potem bodo nadlahti delovale širše, olapnejše, preveč.... V kombinaciji s pokritimi prsmi do vratu (še vedno se referiram na prvo oblekico iz linka) pa to utegne narediti efekt vzhodnonemške plavalke iz sedemdesetih let. To pa ne pomaga. V takem kontektu ti tudi noge za orožno dovoljenje ne bodo pomagale, ker bo zgornji del preveč vpil, da je nekaj narobe. Sem videla veliko punc, ki so imele podobne postave in so na vsak nači hotele imeti krila vedno do kolen, ker "noge imam pa super, da se vidijo" in so v tej vnemi od večjem prsnem obsegu predvsem poudarjale kontrast med velikimi prsmi in vitkimi nogami in to je v ekstremu delovalo kot krompir na zobotrebcih. Je treba pri vnemi lepih nog tudi malo ustaviti konje. Ker lepe noge so lepe tudi v ozkem krilu do sredine kolen.
Raje razmišljaj o bolj odprtem delu, s srednje debelimi naramnicami ali pa rešitvijo kot je na rdečem modelu. Taki spuščeni rokavčki so v bistvu ravno narejeni za malo močnejše nadlahti. In pač demonstiraj razkošno erotičnost ženske v najlepših letih. Skratka, pokaži razkošno erotičnost in ne razmišljaj o tem, kateri del telesa je prevelik, kateri je pa okej in kako je obleka 2 centi predolga (ja,skrajša se jo, ne).
Od oblek na linku mi je za tvojo postavo še najbližja tista siva - samo se mi zdi, da bi bila boljša, če bi imela preprosto odprt izrez (tisti trakovi čez kipeče oprsje...zna narediti nasportni učinek). O materialu na fotki bi težko kaj rekla. Sama sem nekaj oblek različnih barv v tem kroju kupila v peek&cloppenbergu (Mariposa, Montego).
Vendelina jr.
Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 19.okt 2011 16:53