Oblačilni report pomlad poletje 2011

franciska  

član od: 15.2.2011

sporočila: 144

27. apr 2011 10:54

Neka zgodba Enkrat sem bila v trgovini z kozmetiko in je bila tam tudi akviziterka zanjo tam. Oblečena sem bila v trenerko in z srednje dolgimi lasmi. Prodajalka mi je ponudila, da me ta kozmetičarka naliči. Verjetno sem bila take volje,da sem sprejela. Po obdelavi se nisem upala pogledati v ogledalo, ker se nikoli ne ličim. Ko sem prišla domov sem se pogledala in presenečena ugotovila, da klub trenerki in naličena, spicanjena izgledam čisto drugače in sama sebi všeč, kar ni moja navada, ker sem zelo samokritična. Moj mož in sosedje so bili navdušeni nad pojavo. Toliko o trenerkah, saj če se v njej dobro počutimo je to enkratno oblačilo. franciska

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

27. apr 2011 11:05

Jade, bravo. Jaz višino že obvladam, ampak širina petk mi pa še dela probleme. Tako da špičaki šele pridejo na vrsto, pa nekega dne bo tudi to.  Ampak če moram biti par ur na nogah, pa še vedno prisegam na nivoje do 5 cm. K sreči pa je moda zdaj naklonjena enim in drugim variantam, tako da se že najde za vsakogar kar primernega.

Te trenerke so pa res postale že rahlo utrujajoče. Čeprav, če bi kdo resen bral celo trenerkarsko debato od začetka, bi se dobro nasmejal. Uživajmo torej praznik.

Sonja

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

27. apr 2011 16:08

Jade, congrats za petke! Kje se to pogleda?

MamaF, jaz se pripravljam na nocojšnjo tekmo in ker danes na Krasu verjetno ni posebej spektakularno, predvidevam, da ti tudi?

Limnol, a si že poskusila čevlje s petkami, ki imajo obliko narobe obrnjenega korneta (pri peti precej široko, potem se pa zadeva oži)?

Vendelina jr.

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

27. apr 2011 16:43

Oh, jaz ene stvari dojemam bolj počasi. Trenunto sem na klinastih petah malo alternativnih oblik in so mi prav všeč. Jemljem lekcije eno po eno vsako leto. Vse ob svojem času....

Sonja

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

27. apr 2011 17:44

@Vendelina: Nocoj mi bodo trenerke vseh vrst še posebej všeč, danes imam celo jaz tisto svojo črno, ki ji moja hči opravi "turčinske gate" na sebi, samo okoli zgornjega dela še kolebam ... ali naj oblečem rdeče-modrega ali belega? Bom videla, kaj mi bo sinko posodil ... ma se mi zdi, da bom izbrala prvega, "Zlatkota", kupljenega v Mostarju dve leti nazaj

Mojca

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

28. apr 2011 11:18

mamaF hvala, sem klicala in jih imajo celo v moji številki... jade bravo, petke so zakon tisti korneti pa tudi mene zanimajo... Začetnica

ribica  

član od: 31.10.2002

sporočila: 525

28. apr 2011 12:53

Potrebujem nasvet, kako naj se npr. odvetnica oblece, da bo (na sliki) izpadla zelo profesionalno. Hvala! ribica

Čarli08  

član od: 4.1.2010

sporočila: 275

28. apr 2011 13:04

Ribica, kostim in bluza (klasika), sveže oprani lasje (predvidevam, da jih kot odvetnica redno striže/š in barva/š), dobri čevlji. Kar se tiče pa ostalih modnih dodatkov je stvar osebnega stila, ne bi pa pretiravala. Čarli08

Čarli08  

28. apr 2011 13:12

Sicer je pa za odvetnico dobro, da izgleda profesionalno tudi, ko se ne slika ... Čarli08

Čarli08  

28. apr 2011 13:16

Vendy, daj malo napiši o krajših verzijah hlač ... takih, za na morje ... Čarli08

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti