20. apr 2011 22:30
Jaz pa sem danes lepo cel dan utripala z umetnimi trepalnicami. (fotke ne znam zapet, se mi vedno zdi cela znanost okoli tega)... Sicer pa še vedno po starem, lots of mejkap, long blond hair, stil je sometnihg artish special... Je zadnjič celo en gospod, s katerim sva bila na sestanku obsedel in pohvalil, da imam strašno zanimiv stil in imidž in potem je to še ženi razložil... Hi, hi... Da je le še njej povedal, prej sem mislila, da mi piha na dušo, sem že gledala, kako se izmotam iz te situacije...)...
Moja pridobitev te pomladi? Krilo, elegantno, kupljeno za 7 €, dolžina do kolen, z razporokom, na pas, spodaj ozka, pri eni ustvarjalki sem naročila, da mi naredi tri mačje obrazke. Ala cartoon poslikave. V mojih barvah, jasno. Našila gor sem si sama. In nosim, črno elegantno krilo, s tremi mačkami, roza, vijoličasti in zeleni barvi, na visoke pete, peep toes, elegantne suknjiče. In ja, definitivno opazno in očitno všečno, ker me cukajo za rokav, od kje pa to... (slike ne znam zapet, da bi pokazala, pa med mijimi milijoni slik tudi ne vem, kje bi jo že našla)...
http://lidijad.posterous.com/ lidka