26. avg 2011 19:43
Multi, ker ravno deliš to birdkost z nami, en nasvet: britev za odveč dlake je fantova največja prijateljica. Pa še manj se čohaš......
Vendelina jr.
26. avg 2011 19:43
Multi, ker ravno deliš to birdkost z nami, en nasvet: britev za odveč dlake je fantova največja prijateljica. Pa še manj se čohaš......
Vendelina jr.neznan uporabnik
26. avg 2011 19:47
Vem, ti javno zaupam, da sem drgač shaved. Sam v tej hici mi se še to ne ljubi
D čepim eno uro v tuš kabini pa si malega brijem pa to. Mej malo razumevanja.Saj bo vročina hitro mim.
Multivitamin
multivitaminneznan uporabnik
26. avg 2011 20:04
Sem te pa že zdavnaj hoto prašat..
Za une, ko so občutljivi odsvetujem branje, čeravno vem, da bodo brali.
Also: rad bi si kupil ene usnene boxarce. Zaj jaz sem vse prečekiral. Tega maš na fetishu ko smetja pa po raznih sex shopih. Samo gat ne dobiš pod 250 eurov. Jaz pa nem za gate dal tolk. Kaj ti veš za kaj okol 100. Ker, če bi šel kombinirat to s kakim jacketom bi me prišlo na 2 jurja skor. Ne, da bi jaz to ful nosil Tak občasno. Zaj pa si nimam možnosti nardit rode za par taužnt evrov. Škorne sem si kupo. 500 evrov. Sem vido kak to faj ispade. Škorni, si daš majco črno gor pa leder jacket. Meni je to ful dobro. Samo je drago ko žafran.
Ma kdo ideje???
Hvala
Multivitamin
multivitamin
27. avg 2011 8:37
Ajoj, multi, ne bodi taka škrtica, no.
Sicer imamo diskusijo o skaju in ledru na topicu o sedežni garnituri in tam leder vodi.
Je pa res, da usnjeno oblačilo malo šumi povsod tam, kjer se plasti materiala stikajo (recimo rokavi) in to isto se ponavlja tudi pri hlačah, neodvisno od tega, o katerih hlačnih vsebinah gre beseda.
Skratka, z usnjenimi boksericami, zna biti,da bo stvar too noisy.
Da ne govorim o tem, da stik usnja z vlažno kožo - to ponavadi vodi v žulje. Se ti zna zgoditi nekaj podobnega, kot če na prepotena stopala obuješ usnjene opanke. Bo nepozabna S/M izkušnja
Poleg tega, leder na leder, pa če si mislil še s kakšnimi zakovicami kombinirati, je too much information.
Raje razmišljaj o kakšnih satenskih (slaba stran, zadeva se mečka) ali pa boksericah iz mikrofibre (podoben materila kot so kopalke).
Skratka, multi, nihče ni tako bogat, da bi kupoval poceni in ko se boš igral, se igraj varno....
Vendelina jr.neznan uporabnik
27. avg 2011 8:49
Saj bom. Sem samo mislil,da ne ispalim 2 jurja evrov za telovnik,gate pa kake dobre strapse. Ne bi se šel sado mazo scen. Men se zdi, da meni to paše, če mam oblečeno. In pol folk nori, kako mam pogum dat to nase. Nisem za s-m špile.
Samo, če si hočem en dobr outfit narest rabim 2 jurja za bazo. To mi je preveč. Razmeš
Hvala za odgovor.
Multivitamin
27. avg 2011 9:06
Aja, narukvice sem si kupo. Za obe roke. Za okol zapestja pa gor por ramo. Z zakovicami. Škorne mam. Zaj iščem gate pa strapse in telovnik. apas so gate 250, strpsi 700 pa naprej in telovniki tud. Ono glede kože mi je jasno. Saj maš protivnetne kreme. Sem mislo, če kdo ve za neko razumno ceno. Recmo prepolovljeno od onega kar sem napisl, da sem najdo.
Hvala
Multivitamin
multivitamin
27. avg 2011 9:41
Ja multi, multi, kaka pa govoriš? Moški smo na tem portalu v manjšini, pa zaradi tega še bolj moramo pazit na image. Ne bit stiskav, kaj je 2 jurja evrčkov za dobro počutje. Jaz to vse seveda imam, pa veš kolk zažiga! Pa dobre usnjene gate so tam nekje čez 300€-v, vendar se vsekakor splača ( posebej če dobiš brand ). Kar korajžno, moški moramo nekaj dat na sebe in image. Pa ne nazadnje, če vse to imaš, sploh ni problem se udeležit tiste parade in bit ponosen. Če te *uka za peneze, saj so krediti.
ežojneznan uporabnik
27. avg 2011 10:06
Ežoj, meni sploh ni nerodno it na parado, si napisat plakat, ga obesit okol vratu in paradirat. Sicer tega nisem, ampak meni to ni kak velki problem.
Mam eno sosedo v drugem vhodu. Mojih let, 186 v višino, dolge črne lase, mega bube. Sem bil na kofetu prej. Ma še bolšega tipa. Pa smo brali ono o živalih. Je rekla - Multi, jaz ti bom še bič kupla pa z njim enga zbubala. Z bubami. Pa ni agresivna drugač. Ko je pa prebrala temo o mačjem karpaču in vietnamskem pujsku in rafinirani debati, kako spečt je pa malo ven padla. In jaz ne bi rad bil v koži tipa, ki bi ona na njega padla in bi kaj takega vprašal. Ni neka catwoman, dovolj pametna pa, da bi ga sfaširala. Brez pomiselka. In tud ona gre vsako leto na parado s tipsonom. Na Dunaj greta. Bom pa še jaz šel.
300 si napisal, jaz sem skromen pa sem najdel za 250.
Mam te rad.
Multivitamin
27. avg 2011 10:54
Po eni strani se palim na leder, po drugi pa sem kičast, da se mi bo večina režala http://www.youtube.com/watch?v=p3fRTEbhaJk&featu
Multivitamin
multivitamin
21. sep 2011 10:27
Sezona čisto poletne oprave je žal minila, zato imam bolj vprašanje za prihajajoče deževne dni. Vsepovsod videvam gumijaste škornje (že vsaj drugo sezono), a sem se jih doslej izogibala v velikem loku. Zdaj, ko so na policah tudi dizajnerski gumijasti škornji, kar pomeni da očitno ne gre več le za obuvalo za na vrt, pa razmišljam, da bi si vseeno omislila ene malo lepše, ker so pač praktični in v najhujšem deževju ohranijo noge suhe. Kako jih skombinirati, da bodo primerni tudi za službo, če sploh? V kakšnih gumijastih škornjih, če sploh, bi se lahko pojavila v javnosti in pri tem ne bi izpadla čudno?
motovilčicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoča paradižnikova juha
Gratinirani fuži s sirom in pršutom