24. maj 2011 14:04
Odlično branje!
naor
24. maj 2011 14:04
Odlično branje!
naor
24. maj 2011 14:39
Nola, tale tvoj kopalni dnevnik mi je všeč. Samo nekaj me matra ... kamen!
Kam spada - na obalo, na vrh kupčka odloženih oblek, da jih ne odpihne ... ali morda k plastični vrečki in kroksom? Za sidro, privezan s kosom špage?
Mojca
24. maj 2011 14:43
Eh, mamaF, saj veš - če sreča morskega psa, kamen vrže stran, da lahko hitreje na obalo plava!
lp
cervus
24. maj 2011 14:56
Hm... blagor Noli... jaz bi tudi
Po mojem je kamen za v vrečko, da ne plava po gladini vode
JJ
24. maj 2011 15:24
Ja kamen dam v vrečko, to je sidro, boja so pa kroks copati, da najdem svojo opremo. To je, draga moja MF moj izum, preden so izumili krokse, sem imela pa copate za v vodo in en kos stiroporja za bojo.
Veš, jaz nikoli v življenju še nisem letovala namensko. Ko sem bila še mlada, smo šli kam z zelo bazično jadrnico, kasneje s čolnom, pa spet na jadra, moji starši so bili , ko zdaj gledam nazaj , precej neustrašni. Džuveč, pa javte se luškemu, pa smo šli. Tako sem spoznala večino obale, ne boš verjela, nas je častil tudi naš Tito, ko smo se enkrat kao zgubile.
Zato sem pa zoprna, ko mi ta ali oni vozi o navtičnih lepotah bivše domovine. Saj je še dosti morja za vse. Pa mangiade tudi.
Pri nas je bil pa kar strog kodeks kar se kopalk tiče. Moja mama je smatrala, da so kopalke namenjene kopanju in samo kopanju. Nihče ni sedel k mizi v kopalni obleki in še danes se tudi sama, ob šesti uri zjutraj odpravim na kopanje v kakršnikoli opravi, za kopat se pa slečem ali oblečem.
nola
24. maj 2011 17:12
nola je napisal/a: |
. še malo naprej, natanko pod župniščem se menda sprostijo tudi nravi, bivšega župnika je to tako zelo motilo, da je brezsramne kopališčnike polival z vodo, temu ta novemu pa hvala bogu ni mar za to.
|
Krohotam se.
Vendelina jr.
24. maj 2011 23:33
nola je napisal/a: |
Ja kamen dam v vrečko, to je sidro, boja so pa kroks copati, da najdem svojo opremo. To je, draga moja MF moj izum, preden so izumili krokse, sem imela pa copate za v vodo in en kos stiroporja za bojo. nola |
Hvala, se mi je zdelo, da je to bolj verjetna možnost A izum je že patentiran ali se ga lahko malo kopira? Jaz bi si ga modificirala še z dodatkom za plastično škatlo z očali z dioptrijo, krokse že imam, kamen bom pa tudi kašen našla- ker če grem v morje v hlačkah, plavam pa brez, je problem, kam ta presneta očala za varen vstop v vodo zataknit, ko ni več hlač na tazadnji
Mojca
1. jun 2011 21:56
Zdaj pa rečte še kako o belih srajčkah. Res jih ni nikoli preveč (kot čevljev ). Jaz bi si še kako kupila, pa ne vem več kam ...
Čarli08
1. jun 2011 22:11
na oddelek z moškimi srajcami.
Vendelina jr.
1. jun 2011 23:07
Vendelina jr. je napisal/a: |
na oddelek z moškimi srajcami.
|
Hm ... pa misliš, da bi za mojo postavo našla kaj pametnega? Ponavadi si jih ne zatlačim v hlače ali krilo ...
Čarli08Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s paradižnikovo omako
Milijonska juha