18. okt 2011 20:00
Hvala Mamamia...zmeraj si tu..., z dobrim predlogom. Se strinjam, mala črna obleka mora biti v garderobi...tudi v moji je; zato razmišljam o majhni spremembi, saj če se bom vedno pojavila v MČO bo izgledalo, da imam samo to eno... (čeprav je zaenkrat res, da je samo ena v moji obleki, ker načeloma ne hodim po "fensy zadevah" tak da je to za 1-2x letno čisto dovolj...).
O pasku pa sem mislila pod prsmi, ne v pasu...; saj ne vem, kako bi izpadlo... bolerov ne maram, suknjiči to pa to; tu pa sem doma. Sicer bi se najboljše počutila v hlačnem kostumu, vendar glede na to, da bo tudi kaj plesa vmes, mi je bolj ženstveno...obleka.
Viva Meier...so me na tem forumu že pregovorile, da sem si kupila čevlje s petko, da se naučim hoditi...vendar od tega draga moja, razen to, da sem z njimi sedela na terasi, šla po tlakovancu sem in tja...pa v trgovino (kjer sem nakupila 3/4 manj kot bi sicer, ker sem želela čim prej domov) ni bilo koristi.
Enostavno ne morem, ne počutim se dobro, v petah. To nisem jaz, pa lahko se še tako trudim... Žal. Treba bo najti eleganten kompromis. (sem že razmišljala o plesnih čevljih, ki nogo objamejo...in zdi se mi da obstajajo take s 3,8 cm "štuplinčki").
Da še slišim mnenje V.jr.
Desanka
Sporočilo je spremenil(a) Desanka dne 18.okt 2011 20:01