13. mar 2011 19:27
Vendelina jr. je napisal/a: |
Reca, shvatila si< Vendelina jr. |
13. mar 2011 19:27
Vendelina jr. je napisal/a: |
Reca, shvatila si< Vendelina jr. |
14. mar 2011 1:04
ežoj
14. mar 2011 1:13
besedilo mi je izginilo. tisto prej je slika kmetije, ki sem je danes obiskal. Kmetija kot kmetija, konji in krave serjejo, pomanjkljivo oblečene ženske skačejo po eni muski;
pijače, vina, piva, sokov in koka kole ponudijo kolikor češ ( slednje tri pozicije nisem preverjal ), ponudijo tudi nekaj na žaru pečenega, predvsem goveje, v redu
ežoj
14. mar 2011 1:21
evo, še en pogled tiste kmetije:
po španskjo temu rečejo: estancija, v angleščino prevedejo kot catle rench ( menda je prav ) ali po domače: kmetija.
ežoj
14. mar 2011 1:25
malo prej sem opazoval eno punco iz Avstralije, ko tipka deset prstno............... *ebiga, raje neham.
ežoj
14. mar 2011 9:22
Na prvi pogled bi rekla, da je to rezidenca. Kje so pa ?
naor
14. mar 2011 11:16
Hahaha, vse vidi jasno, edino tam se mu je meglilo, temu našemu ežoju....
lp
mzmneznan uporabnik
14. mar 2011 12:47
Ufff!!!!!!!?????????
Hvala kolegicam, da so te razkrinkale, Ežoj!
Zahtevam ločitev!!!!!!
Skratka :
uživaj, dokler še lahko.....
japaja
14. mar 2011 12:58
japaja, ob najmanjši težavici pa kar ločitev...., daj malo še premisli, no. Saj ni bilo tako, kot je videti na prvi pogled, pa temle kolegicam tudi ne vem, če je kar za zaupat, one so po moje računale na tak odziv pri tebi, potem pa hop po postavnem študentu. rosie
14. mar 2011 18:11
Tako se grejo argentinci kmečki turizem!Prav tam sem tudi jaz preživela dan,se vozila z kočijo občudovala postavne "gauče" jedla asado,pila pivo in plesala tango!!kaj tiste klobasice si probal(pozabila kako se imenujejo nekaj na chi...)Srečno domov!!! adalbertKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci z rižkom
Enostavna zelena juha