12. mar 2011 10:18
Božemili, ežoj ma perje na glavi!!!
lp
cervus
12. mar 2011 10:18
Božemili, ežoj ma perje na glavi!!!
lp
cervusneznan uporabnik
12. mar 2011 11:11
Ajoj, kaj vse sem zamudila!!!!????
Super ste!!
japaja
12. mar 2011 11:20
brucella, !
Ježeš, kakšen bo pa zdaj patjalen !
lp
mzm
12. mar 2011 12:03
Brucella ,
Ežoj, dober si.
migla
12. mar 2011 19:05
Balenka je napisal/a: |
Ne vem, kod sem hodila, ker bi se zagotovo prej oglasila. V učke mi je skočla znana slikca, saj videla sem našga , razjarjenga kot bikca. Ko se čarovnička na šiht odpelje, se tulka v mim pripelje. Po dvorišču zakorači in nekoga išče, ki se dere kakor razvajeno pišče. Takrat pa skoči, tulka si v luži noge zmoči. V strahu fotoaparat pograbi in dokaz tukajle uporabi, da vidli boste petelina, ki ga je letos prizadela zima. Revež perja mnogo je izgubil, da se bo ežoj onkaraj oceana čudil. Idejo imel je dobro za izum, perja pa dovolj za cel kostum. perje je vzela in z mitinga je odbrzela. Kostum sešila je za karneval v upanju, da ne bo dežval. A besedo prelomila, tud perja ni vrnila. Zato je naš še nag, da se ga boji še vrag. A naš ni od muh, upa vsaj na pomladanski puh.
|
12. mar 2011 22:13
Ognjič pomagi, kaj je to za en hudič baba, pred nekaj leti se prijavi, se potihne in nas študira, sedaj pa udari. Kaže, da ona ima fotke, še preden so posnete, tista fotka " kao moja " je pri meni še na kartici, v fotoaparatu, še je nobeden ni videl, pa mimgrede, tisto nisem jaz ampak moj stric, pa drugač je tudi tulka zadela petelina, pa nisem hotel priznat. Jaz sem ga oskubil za moj pustni kostum, ki ga je stric poskusil in sem ga slikal, saj veš, da kulinaričarka rabi le eno pero ( da pokrije........... saj veš kaj, dobila je pa tri peresa, da lahko zbira ) pa tako matranje zaman, ne pride na karneval. Upam vsaj, da se bo v tem pustnem kostumu vsaj pokazala na kakem strečanju.
Drugač, sedaj sem V Buenos Airesu, prišel okrog dveh, potovanje brez težav le dolgo, 19 ur, avtobus udoben, postregli večerjo, zajtrk in kosilo................
Včeraj v Pt. Madrynu je pihalo kot hudič, ko smo se vsedli v avtobus je deževalo.
tbc
ežoj
12. mar 2011 22:33
Skoraj celo pot je deževalo, edina pripomba na avtobus, klima mu je slabo delala: od zaćetka je v redu, pol ko dela se shladi, da je premrzlo, pol se ustavi, dokler ni pretoplo in taki cikli po par ur. Po prihodu v BA, vroče kot hudič, usula se pa nevihta, da sem mogel počakat v podzemni, da pridem do hostla ( ni daleč ).
Maloprej si uredil večerjo v lastni režiji, kupil v samopostrežbi pečenega piščanca ( polovico ) paradajz, pivo.........
Jutar sem zmenjen za kmečki turizem, obiskat enega kmeta tukaj v bližini, ja, tukaj se kmetje tako ukvarjajo s turizmom, da poberejo gosta in pol gre na kmetijo, menda ne misli, da mu bom jaz krave muzel, vem da misli, da bom po konjih plezal, pa mu bom takoj povedal, naj si to izbije iz glave..........., menda bo dal tudi kaj za jest, razen če ne bo mene kaznoval zaradi neubogljivosti.
A ja, skor bi pozabil: ko se vrneš v BA, ti pravzaprav prijetno deluje, ko se pelješ z avtobusom in vidiš hiše s tistimi ravnimi strehami, na njih mizicami, večkrat priprave za pečenje na žaru, OK, ponekod tudi krama. Maloprej se pogovarjal s " zemljakom " hotelskim managerjem iz Nemčije, ki v Argentino prihaja že par let zapored, tokrat je cel mesec bil le v BA, pravi, da se mu izredno dopade.
Včeraj bi skor lačen ostal, ko sem pozabil na eno tukajšnjo posebnost: gostilne, ki dajo kaj na sebe, se zaprejo ob pol treh, večinoma to niti ne piše, je tolk samoumevno, pa tudi te niso nič kaj zelo veseli če se pojaviš recimo v petnajst čez dve. Tolk, da veste, če pridet, da ne rečete, tega ni povedal.
Brucella tebi posebej lep pozdrav ( a vidiš Ognjič, do česar me pripravi, uterala mi strah v kosti ).
ežoj
12. mar 2011 22:39
Ni kaj, ežoj, še en dokaz, da tiha voda bregove dere
rrr
13. mar 2011 0:50
Mislil sem še eno slikico prilimat, pa nekaj internet nagaja, pa se tudi bojim, da brucella ne izbrska kakšno mojo v adamovem kostumu ko plezam na drevo. Pa noben ne pove kako je doma s komarji, mene so nocoj v avtobusu pikali!
ežoj
13. mar 2011 1:12
Ja ežoj, kak naj ti pomagam? Ti lepo vse priznaj (tudi tisto, kar bo decembra...), vse povej, ne skrbi za fotke in se ne trudi z njimi, to bo že brucella poštimala, da se ne boš matral. Drugače pa kar dolge gate spet ven vzem iz ruzaka, ti bodo prav prišle ob vrnitvi. Poleg fotografov, tv kamer, novinarjev...te bo pričakal tudi dežek, pa severozahodni vetrček in cca 12 stopinj, dekolteji se še ne nosijo, tudi majice na trakce ne...to si le oglej tam, kjer si zdaj. OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton
Sirovi napihnjenčki z dodatkom