Ežoj in argentina

andrejka  

član od: 1.8.2004

sporočila: 800

2. mar 2011 16:45

Ežoj, tvojim ženskam prinesi domov alfajor, neke vrste piškot, ki je nacionalna posebnost Argentine in ima v sredini dulce de leche. Nam so jih vedno nosili sorodniki iz Argentine, pa cele kantice dulce de leche - oboje se mi ni zdelo sicer nič posebnega, oni pa to obožujejo. Pa tisti zeleni grmički ob poti, ki si jih na začetku poslikal, me spominjajo na sojo. Sicer pa uživaj, pojej še kakšen asado, zraven pa vino tinto ali pa eno cerveso :)

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

2. mar 2011 18:36

Jaz sem iz "dulce de leche" naredila super kolačke!

Vendelina jr.

neznan uporabnik

2. mar 2011 19:34

Mah, zaj sem zračunal - skontal. Ežoj je v Argentini, Rimljanka nekje kjer piha burja, torej na Primorskem. Kwak je iz Lj. Ežoj se ma fajn, kar je meni super.

Edino ne vem kaj se ena smrklja oz. temu se v angleščini reče jr., meša tle z nekimi recepti za kekse????

Ežoj drž se- Ognjič pozdrav.  No, pa kaj, malo se pa lahko oglasim,ne? Prosim,brez,da bi kaka panično tipkala na tastaturo. Ups, flashback. Se piše skupaj,da boste vedeli v bodoče.

Tisti kraj kjer se pa izdeluje nekaj pa ni pravilno zapisan. Preden pišeš, misli smrklja. Katerakol že.

Aha Ežoj, so tam fajn sise pa nogice pa to ne? Uf, to ti zavidam. Na pijačo te pa nem vabo.

Cmok,

Multivitamin

multivitamin

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

2. mar 2011 19:42

Multi, Rimljanka sigurno ni na Primorskem, le Ežoju je sporočilo udarno novvico iz domovine. Sem v kuglo pogledala, mi lahko verjameš! Nisem nič panična, nasprotno prav skulirana sem danes!

naor

neznan uporabnik

2. mar 2011 19:51

Jao Naor,jaz pa sem čist pozabo tebe omenit. Ker ti si tud meni Sonček, ravno tak kot Ežoj. Wow,zaj si bo pa spet kdo kaj mislo. Naor, zate, za Ežoja,Ognjič, Kwak,Limnol,Dragičko,Sonči pa Nolo. Aja,Janku, Zakku,Hedonistu,Sarabande. Vivi Meier, ma vsem,ki ste mi zanimivi. Jao,sem pozabo Mamamio pa Frino pa Proximo. A čete,da mi prsti odpadejo???????

Multivitamin

multivitamin

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

2. mar 2011 20:08

Si lahko povsem tiho, pa ne bodo prsti odpadali. Da ne bo spet imel šef obilo dela z radirko.

Naor, dobro si videla v kugli, se vidi, da je burja zbistrila ozračje.

rimljanka

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

2. mar 2011 20:13

multi, po moje bi se v oni gostilni v izteku "zlate lisice" z ežojem prav fajn imela vidva, pa še kakšno rundo s pležuhom bi mimogrede naredila . Zate, ker si iz onega konca, bi se skoraj spodobilo imet tisti snežni bicikelček... Ognjič

neznan uporabnik

2. mar 2011 20:13

Sem draga Rimljanka jaz ročno vse radiral. Vseh skoraj 500. Šef ni mel kaj preveč dela.

Multivitamin

multivitamin

neznan uporabnik

2. mar 2011 20:18

Hehe,Ognjič. Jaz pa Ežoj na pležuhu? Prej bi oba osvojila zlato lisico,če bi nama mogoče mamamia pomagala. No, da ne bom spet rabo kaj radirat. Samo veš,je pa tvoja ideja zanimiva. Rimljanka bi lahko bla sodnica, japaja bi pa dajala signale, ker bi zgrešil vratca. Naša draga bi pa pijuckala kofe pa jedla kak fini kolać. Na koncu pa žur ne.

Multivitamin

multivitamin

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

3. mar 2011 1:28

Danes pa tukaj neki internet nagaja, skos prekinja zvezo. čeprav se veliko opravil, nekaj važnih E- meilov poslal, plačal ddv..................evo, spet sem vas pomiril, vem kolk vas je to skrbelo, niste se spomnili pa, da bi skrbeli, kako se bom izmazal, če se izgubim, kar se mi je danes zgodilo ( pa, kot očitno lahko sklepate, sem se spet našel ). Bolo je tako:

odpravim se v en veliki park, pa mislim veliki z veliko V, tam si ogledam kar je bilo v bližini, nek muzej, ko imajo kosti dinozaver, pa nekaj nagačenih avtohtonih živali ( a ste vedeli, da je puma, kot en ureng maček ). Tam nekje je tudi en umetni hrib, vse se neki vidi, meni se ni ljubilo tam it. Odločim se, da se vrnem z avtobusom. Ni problema, obvladam, rabiš le drobiž. Nekako uredim plačilo, seveda ni šlo brez težav ), vsedem se in čakam,mdaj grem dol ( Pa, brez skrbi, avtobus je bil tapravi ). Avtobus nekam dolg pelje, vse nekaj levo desno, na enem mestu, se mi zdi, da je to ulica, kje moram sestopit. Grem dol in sem se seveda zmotil. Stvar je pa taka, da pri sebi imam le mapo centra, in na tej mapi ( ker sem zunaj ) sploh ne morem ugorovit kje sem, in v katero smer moram it............. no nekako se izmažem, po dveh dobrih urah pšačenja......

Zaenkrat bodi dovolj, jutar ne vem, če se bom kaj oglasil: odhajam ob osmih zvečer za Bariloche, in tako sem nekako prebil polovino časa, jutri pa bo še polovina poti za mano. Če ne bo šlo drugač, se oglasim pojutrišnjem iz Bariloche-a.

A ja: imam na avtobusu ful service, semi cama ( pomeni pol postelje, zanima me kdo bo v drugi polovici ) baje bo zajtrk in kosilo, no, bomo videli. Sem na zgornjem štuku, skor bi rekli na strehi, le, da ni stojišče.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti