3. mar 2011 1:28
Danes pa tukaj neki internet nagaja, skos prekinja zvezo. čeprav se veliko opravil, nekaj važnih E- meilov poslal, plačal ddv..................evo, spet sem vas pomiril, vem kolk vas je to skrbelo, niste se spomnili pa, da bi skrbeli, kako se bom izmazal, če se izgubim, kar se mi je danes zgodilo ( pa, kot očitno lahko sklepate, sem se spet našel ). Bolo je tako:
odpravim se v en veliki park, pa mislim veliki z veliko V, tam si ogledam kar je bilo v bližini, nek muzej, ko imajo kosti dinozaver, pa nekaj nagačenih avtohtonih živali ( a ste vedeli, da je puma, kot en ureng maček ). Tam nekje je tudi en umetni hrib, vse se neki vidi, meni se ni ljubilo tam it. Odločim se, da se vrnem z avtobusom. Ni problema, obvladam, rabiš le drobiž. Nekako uredim plačilo, seveda ni šlo brez težav ), vsedem se in čakam,mdaj grem dol ( Pa, brez skrbi, avtobus je bil tapravi ). Avtobus nekam dolg pelje, vse nekaj levo desno, na enem mestu, se mi zdi, da je to ulica, kje moram sestopit. Grem dol in sem se seveda zmotil. Stvar je pa taka, da pri sebi imam le mapo centra, in na tej mapi ( ker sem zunaj ) sploh ne morem ugorovit kje sem, in v katero smer moram it............. no nekako se izmažem, po dveh dobrih urah pšačenja......
Zaenkrat bodi dovolj, jutar ne vem, če se bom kaj oglasil: odhajam ob osmih zvečer za Bariloche, in tako sem nekako prebil polovino časa, jutri pa bo še polovina poti za mano. Če ne bo šlo drugač, se oglasim pojutrišnjem iz Bariloche-a.
A ja: imam na avtobusu ful service, semi cama ( pomeni pol postelje, zanima me kdo bo v drugi polovici ) baje bo zajtrk in kosilo, no, bomo videli. Sem na zgornjem štuku, skor bi rekli na strehi, le, da ni stojišče.
ežoj