25. feb 2011 2:34
Na uni sliki je vidno pet rezervoarjev. Pa drugač, nobenega štrajka, štartal sem danes ob pol osmih iz Rosaria, dokler sem prišel na " parador para omnibus ", pa sedem ur vožnje do Cordobe, pa tukaj do hostla, pa nekaj večerjat, pa čvek s " gazdarico" ( saj vem, vi mislite ena taka matrona od enih 150 kg.............. nak, nič ne bo, ena simpatična punca, sliši na ime Kristina, tam nekje okrog trideset, rad kuha.............), pa ćvek z unimi avstralci, ki se mi zdijo kot kakšni srbi, na moje vprašanje kaj počnejo, ja sledila tirada, sem psiholog, s kamerati potujemo mal, bili smo...... gremo......... what about your.......... I am retired ( za une ki ne znajo angleško, to je drug izraz za student ), ja, pa kaj ste delali prej, pride direkt vprašanje, tako da po desetih minutah vemo vsi vse o vseh. ( no, manj ali več ).
Sedaj se mi več res nič ne ljubi več, grem spat, soba pa taka, da lahko v kovček dam valiko bombo, bo ravno prav, ko explodira vse razporejeno, .......... no to je že, saj poznate moj smisel za redoljubnost......... uf, zdravila moram vzet ( saj veste tista za lepo postavo ) vzimam jih redno, razen ko pozabim.
E pa za danes je res dovolj ( pri meni je ura22 34 ), torej je še danes
ežoj