Ežoj in argentina

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

23. feb 2011 11:37

ežoj je napisal/a:

pa iz Rosaria je un znan fuzbaler Mesi ( igra nekje v Evropi ).  

ežoj

Sem tole šele sedaj videla.....usta me bolijo od smeha...ajoj, Jose, Messi (cakratni zaporedni prejemnik Balon d'Or) igra pri Barceloni.

Zdaj pa imaš, ker ne spremljaš nogometa - pa taka močna nogometna sekcija je na tem forumu

Vendelina jr.

neznan uporabnik

23. feb 2011 12:02

Mene samo nekaj skrbi....troposteljna soba....Razvratnikov Jose........

(nima kufer nobene veze, dej nam tlele ene dimne zavese plasirat, no...)

Tut kvakat ne morem več

japaja

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

23. feb 2011 15:33

Kufer na sredini je za spotaknit, padejo dol eden na drugega in naš junak bo rešen greha, če ste to mislile. lp Vesna

vikica  

član od: 25.4.2009

sporočila: 560

23. feb 2011 16:20

Kako ste pokvarjene, kaj vse mu pripisujete, on nas pa tako spontano zabava,malo več hvaležnosti bi pa lahko pokazale. Hvala Ežoj, tvoji opisi so samo za "gurmane", upam, da boš kljub natolcevanju ohranil voljo do pisanja. Srečno pot.

neznan uporabnik

23. feb 2011 17:01

Okej, če bo ponesreči.....

Ampak Vikica, kje pa je kdo kaj konkretnega pripisal, a? Ne vem, ne vem, kdo je zdaj bolj pokvarjen ?

japaja

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

23. feb 2011 21:38

ma japaja, tukaj ni nič od mojega slovesa, pa bi se rad mal spočil. Pri tej vročini se te hitro prime kakšen vonj po moškem, pa veš da se kopam in sprejam kot kakšna gospodična ( da me ja ne zavohajo ).

Danes grem mim ene plaže na reki Parana ( vamos a la playa ). Piše prohibited para bebidas alcoholicos in peros. OK, povoham plastenko z vodo, ne diši nič pregrešno, pogledam v potni list, nobenega perota. Torej, vamos ala playa. Tam, en turist noge namaka v Parani. A vas lahko slikam? Lahko. A lahko pomahate za naš cocina sociedad ( po naše kulinarični komjuniti )? Lahko. Torej, pomaha:

OK, tole dam skos, vem pa žlehtnobe, sam čakate, kdaj bom dobil kakšen napad zaradi pomonkanja omega tri, Evo slika govori več kot tisoč besed:

Našel ribjo restavracijo, sam je zelo daleč od centra. Tole je član  fauna sociedad, ki govori o dobtoti ljudi, ki tukaj živijo ( nič kaj prida navdušen nad ribjimi kostmi ):

]

ežoj

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

23. feb 2011 22:03

Torej, jutri odhajam za Cordobo, nekje 700 km na zahod. Tukaj že plačal prenočišče. Tale "dorm" ima tudi svoje prednosti, za tri dni stane mejčken več kot soba za en dan. No, vse ima svoje prednosti.......... mi študenti smo taki in drugaćni. Pa, ko sem že pri študentih, tale argentinski kapitalizem , se mi zdi, je rahlo bolj prijazen od drugih, to mislim predvsem s stališča šolstva. Imajo dobro razvito mrežo  javnega šolanja, vključno s univerzo in ni nikjer nobene šolnine ali kaj podobnega, Vsak se lahko šola ( seveda si mora sam preskrbet knjige, bivanje, prehrano ) kar se mi zdi, da se nekaterim argentincem tudi zdi rahlko odveč. Tudi privatne univerze so ( ki verjetno zelo negativno vplivajo s svojim višjim slojem, kar pripelje do kakšnih rotarijancev ali kakšnih drugih elitističnih klubov, katerih moto je nakrademo milijon, damo v dobrodelne namene sto tisoč in naj nam bodo vsi hvaležni................... pa me je spet zaneslo ).

Nekje piše, da Rosario živi s reko Parano. Po dveh dneh bivanja tukaj, bi rekel da je res tako. Veliko ljudi je zmeraj ob reki, veliko je jogerjev ( jogerk, seveda tudi, celo še več jih je kot jogeerjev ).

Tale španščina je tudi hecna, sem že razvozlal, kako je z ženskami: čikita, čika, muhera.......... je enostavno po velikosti košarice. ZZa pivo mi pa ne gre: če naročim carbesa čiko, me popravijo, čikito, če rečem čikito, me popravijo čiko. *ebiga, bom že razvozlal.

ežoj

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

23. feb 2011 23:19

Ognjič

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

24. feb 2011 10:34

Jade, poglej, kako nas drži v napetosti, kar se sladkega tiče.

Ežoj, srečno pot še naprej! Pa še kakega naključnega mimoidočega študenta poslikaj, boš? :)

Atina

janko1  

član od: 3.11.2010

sporočila: 468

24. feb 2011 10:42

Ežoj, ne pozabi še na naše, moške duše, uboge in trpinčene, dodati kakšno študentko. Ženska populacija misli samo nase........ In seveda srečno. janko1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti