22. feb 2011 6:51
Ma ežoj, zdej pa mene že skrbi, da ti bo cuker preveč padu... kje so kakšne sladice???
jade
22. feb 2011 6:51
Ma ežoj, zdej pa mene že skrbi, da ti bo cuker preveč padu... kje so kakšne sladice???
jade
22. feb 2011 8:20
Ma kaj cukr, omega3 je v krizi. Bojo ežoju še rogovi pognal, ko natepava sam govedno. Ni revež temu navajen. janko1
22. feb 2011 16:18
Evo, spet jaz
včeraj mi je nekaj nagajalo pošiljanje slik.
- japaja hvala, tudi jaz sem japajofil!
- ja vendy, lučka je posebej povdarila " čipkast "
- sonci: verjetno tisti izrek o delu, ki do jutri počaka verjetno več ne velja, sedaj velja, kaj se mudi, bomo že naredili, vsi so nonšalantni, lepo počasi, se pogovarjajo, ti ozad čakaš, un pred tabo neki sprašuje, una razlaga naširoko, vsi potrpežljivo čakajo.........
- ma migla imajo tudi bolj čudnega drevja:
]
- frina, za enkrat ni panike, bom še videl in poročam
- jade, za enkrat me bolj skrbi omega tri ( ima janko kar prav ), danes sem le kupil nekaj sladkega, pa ni pecivo, še poročam
Tem argentincem pa res zamerim ribe, kot da bi ne obstajale ( a ja, pa tudi nobene sombrerie nisem videl.
a ja, če za mal vadit španščino:
]
ežoj
22. feb 2011 16:23
Ežoj, če bi slike v shrambo nalagal našo, ti ne bi nagajalo pošiljanje slik. In slike bi bile pravilno velike, ne bi bilo drsnika za levo desno na dnu sporočila...
Just saying... nič ne silim ;-)
22. feb 2011 18:10
Ežoj , pozdravljen . Vidiš , kar vsi radi beremo tvoj potopis , je prijetno branje v teh mrzlih dneh . Daj , izbrskaj kak dober in za nas uporaben recept , bomo tisto jed poimenovali kar po tebi. Glede razglednic si se pa tudi prav odločil , kaj pa one vedo kdo jih bo pripeljal v Slovenijo . Tako bodo sigurno prispele , verjetno prej , kot če bi jih tam oddal na pošto . Lepo se imej , uživaj Tu ti pošiljam par ribic , četudi niso iz vaškega ribnika, so jim pa dokaj podobne , da ne boš čisto pozabil , kako zgledajo .Omega 3 ti res ne bodo dvignile , a vseeno ....... Lp, Manca manca51
22. feb 2011 18:32
No, vsaj skupnosti mačk in mačkonov, ki so prešteti, se lepo godi, če že na dreva nabijajo žeblje....
Sinko je osem ... usta me bolijo od smeha.
Vendelina jr.
22. feb 2011 21:11
Lepo, na kaj takega čakamo tudi na Obali, predvsem na to, da bodo ljubitelji tudi finančno sodelovali pri sterilizaciji svojih maskot.
nola
22. feb 2011 22:33
Vanja, on odvetnik ni dislektik ( bila sva sodelavca ), brat pa ni znal, ker....
F r i n a
23. feb 2011 0:42
Spet jaz,
danes moram mal pojamrat, pa ne zaredi dežja, ki se je vlil pred pol ure in lije kot iz škafa. Cel dan je bilo lepo toplo, sicer večinoma ne sončno vendar v redu. Mal sem si še kar ogledoval mesto, en del do obale Parane, tam je en lep park, tudi rekreacijski, pa tudi nekaj pristanišča ( do Rosaria je Parana plovna za morske ladje ( vgreza do 9 m, vem kolk vas je to zanimalo ), pa observatorij, pa, spomenik nuestri senori, pa.............. Rosario je tako kot praktički vsa ameriška mesta narejen s pravilno mrežo ulic, vse ulice so enosmerne, razen kakšne širše avenide ali bulvarja in je simpl za orientacijo. Nerodno je da so razdalje velike ( mesto ima čez milijon prebivalcev ) in ko si na takem potepanju kot jaz, javnem prevozu se zad izogneš, ker pravzaprav veliko vidiš tudi na takem peš potepanju, ponavadi v določeni smeri ko si kaj hočeš ogledat............A ja, pojamrat sem hoto........... to pa zaradi hostla. Unega v BA sem imel rezerviranega že iz Slo, pred odhodom za Rosario sem pogledal na internet in našel hostl, ki ima prosto enoposteljno sobo, ki je zmeraj vzamem. Zdelo se mi je, da ni treba rezervacija, da je dovolj mesta, imeli so dve sobi obe prosti. Pridem v Rosarijo, figo prosta soba, dobim edino " dorms " v triposteljni sobi, tega pa nisem vajen, to pa predvsem zaradi moje redoljubnosti: ko nekje dobim sobo, dam kufer na sredino in okoli postavim vsebino, da imam takoj vse pri roki ( videti je tako, kot bi v kufru explodirala bomba). Tukaj skos nekaj iščem, včasih tudi najdem ( kar se mi zdi bolj poredko ). V izogib takim zapletom, sem včeraj že rezerviral enoposteljno sobo v Cordobi.
A, ja, tukaj so spet drugačni avtomati za denar, nekaj drugega sprašujejo, in da prideš do denarja je treba nekaj narobe odgovorit, kar mi je v drugem poskusu tudi ratalo.
A ja: tukaj se mi ne zdi kaj prida poceni, sadje in ostalo je po cenah podobno kot pri nam: grozdje cca 6 pezos, breskve 5, eno dinjo sem plačal 11, olje 5, paradajz tudi nekaj podobnega, pivo litarsko 5 -6 ( 1€=5 AR$, tako se uradno napiše arg. pesos ), edino je vino zelo drago, praktički ne dobiš beteljke pod 20-30 pezos, večinoma 50 in več ) Jaz sicer vina ne maram (), za ta denar jim bom čist verjel, da imajo dobra vina, bom videl kako bo naprej, pomikam se proti vinorodnim krajem ).
Bodi dovolj za sedaj.
ežoj
23. feb 2011 11:25
Tri!!! Madonca, se dogaja, kufer na sred sobe ne bi smel bit ovira
("disfrute de la multitud"-al nekaj podobnega, no)
lp
mzm
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mango cheesecake brez peke
Mehiške taco košarice