17. feb 2011 22:53
Kako si nestrpna, naj se dečko mal razgleda!
naor
17. feb 2011 22:53
Kako si nestrpna, naj se dečko mal razgleda!
naor
18. feb 2011 8:20
Se mora človek malo odpočiti,je le 12 ur vožnje in pet ur razlike.Prebudil se bo spočit v topel pozno poletni dan posrkal mate in bil fit. adalbert
18. feb 2011 9:04
naor je napisal/a: |
Kako si nestrpna, naj se dečko mal razgleda! naor |
18. feb 2011 12:57
adalbert je napisal/a: |
Se mora človek malo odpočiti,je le 12 ur vožnje in pet ur razlike.Prebudil se bo spočit v topel pozno poletni dan posrkal mate in bil fit. adalbert |
neznan uporabnik
18. feb 2011 13:00
Hehe... bo malo tudi lebdel najbrž. Tango zahteva svoje
japaja
18. feb 2011 14:05
OOO, vidim našega popotnika v statistiki - mogoče pa sedaj kakšna beseda pade
rrr
18. feb 2011 14:12
Evo, spet jaz
trnutno lije kot iz škafa, temperatura je za spoznanje nižja. Včeraj sem bil res sesut, važnja do Pariza 2 uri pa še do sem 13 ur, pa še me niso hoteli sprejet v hostel, check-in time je ob 14-ih, pa sem mogel mal okoli hodit. Bodoči, da sem skor ves denar porabil za plačilo hostla, sem se takoj odpravil do bankomata, da tudi takoj začnem akcijo, če se kaj zakomplicira! In, seveda se ( zakomplicira )! Na bankomatu sprašuje en kp stvari in na eno vprašanje moram odgovorit "cirus", kot mi je ena luštna argentinka iz banke pojasnila ( in kateri sem zagrozil, da pridem nazaj, če mi ne uspe ). Pa drugač, to je neumesatna pripomba " luštna argentinka ", pa, saj so vse luštne!
tbc ( to be continued, prosto po proximi )
ežoj
18. feb 2011 14:16
Rrr, al si ga nanjušila, našga študenta
Ežoj, še dobr, da si razložu, kaj pomeni kratica TBC (sem se že mal ustrašla zate).
Blanchy
18. feb 2011 14:24
Moram takole ločeno pošiljat, ker mi včasih besedilo izgine.
Ja, argentinke so res luštne, upam da to ni zaradi te vročine, ko vse imajo ozke majčke in dekolteje kot se šika........... Pa pustimo to, to je morebit subjektivno gledanje, objektivno pa so res dobre igralke, hodijo po svet ( matr, kolk dež ropota, kot bi buila tropska nevihta ) kot da nimajo vse strtega korasona, kot da mi ne vemo, da se po cel dan jokajo, ker so jim barabe strle korazon.
Včeraj se odpravim mal prej spat, klima ropota kot sto hudičev ( *ebeš tako psihološko podporo ), klimo dam na mininum, pokrijem se s rjuho, čez nekaj časa se zbudim čisto moker, prepoten. Nastavim klimo na srednjo jakost ( to je stopnja, ko je ropotanje še kar znosno ) in spet zaspim, tako da sem zjutraj že boljši.
tbc
ežoj
18. feb 2011 14:25
ribaracarak je napisal/a: |
OOO, vidim našega popotnika v statistiki - mogoče pa sedaj kakšna beseda pade rrr |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike
Suzanine palačinke