15. mar 2011 15:18
Želim ti srečno pot domov! Lepo in zanimivo te je bilo prebirat. Bom že komaj čakala na tvoje naslednje potovanje. Miren let ti želim.
L.P.
gerna
15. mar 2011 15:18
Želim ti srečno pot domov! Lepo in zanimivo te je bilo prebirat. Bom že komaj čakala na tvoje naslednje potovanje. Miren let ti želim.
L.P.
gerna
15. mar 2011 20:25
zelo zanimivo branje, iz potovanja v potovanje so pa tudi slike bolj zanimive. Ežoj, dobrodošel domov. kleo
15. mar 2011 20:29
Ežoj lepo potuj in kmalu se oglasi na temo kaj jutri za kosilo da bomo videli ali si boš kaj izdatnega skuhal da boš prišel malo k sebi. Tam na drevesu zgledaš zelo podhranjen upam da fotografija laže in da nisi tako shiral.
Srečno pot domov ežoj.
Irena
irena66
16. mar 2011 1:27
Ežoj , srečno pot in miren let domov . Sicer je pa že skrajni čas , da se vrneš ,kajti , povsod je lepo , a doma je najlepše . Mislim , da ti je omega 3 že zdavnaj pod minimumom , saj si se nam vsem tam na drevesu zdel do kraja izčrpan in dehidriran , kot da dihaš samo še na škrge . Ko pristaneš v metropoli , pa si le nabavi par kil ,saj tistih , v vaški mlaki več ni , sta jih in ali pa tvoje od žalosti in dolgega ćasa vse pohrustali , he , he . lep pozdrav manca51
16. mar 2011 8:38
Zelo zanimivo potopisno branje. Pa tudi kolegice "kulinaričarke" ste se zelo dobro vključile. Ežoj škoda, da se že vrneš domov. Sicer pa dobrodošel doma in lepo, predvsem pa varno vrnitev ti želim. Palma
16. mar 2011 8:50
Palma, na kulinariki smo tudi kolegi kulinariki , ne samo kolegice in smo kar aktivni se mi zdi.... hedonist
16. mar 2011 19:12
Halo ežoj, javi se...pust piskre, bo že tiste sardelce spekla. Ognjič
16. mar 2011 19:32
Hvala za zanimive potopise in srecen let domov. Amelianeznan uporabnik
16. mar 2011 20:04
Mene tko jezik srbi....a veš, Ežoj, jaz včasih komu rečem "Vrati se na drvo!"....
Vem, da si totalno proti kapitalizmu in kar je še takih novodobnih packarij, ampak da si šel tako daleč nazaj v brezrazredno družbo...??!! Prid dol z drevesa, no
japaja
16. mar 2011 20:25
eeeeeeeeeeeeeeežoooooooooooooooojjjjjjj!!!
(probat ni greh, pri prihodu v Argentino mi je ratal, buhvej, če mi še zdaj)
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Goveji golaž iz pečice