13. mar 2011 15:18
Ežoj, ežoj, jaz trapa trapasta pa plevem tvoj bob in ti prah brišem. Jok, ne bom več dokler boš take zganjal. lp Vesna
13. mar 2011 15:18
Ežoj, ežoj, jaz trapa trapasta pa plevem tvoj bob in ti prah brišem. Jok, ne bom več dokler boš take zganjal. lp Vesna
13. mar 2011 17:03
Reca, shvatila si
Vendelina jr.
13. mar 2011 18:09
Brucella , vsa čast ti ! Ežoj , še včeraj si se mi smilil , sem rekla , po eni strani te "pika " brucella , po drugi pa komarji . Zdaj , ko pa vidim ves ta razvrat ... Kaj pa imaš v tisti vrečki na drevesu , malico ? Misliš še dolgo viseti tam gori ? Pa na drugi sliki ; kravata postrani , zmatran ko hudič , srajce nekaj v hlačah , nekaj ven .... Tak , poštimaj se vendar , za vraga ! Pa ubogega petelina si tudi oskubil skoraj na balin zaradi tiste muhere . Ežoj ,ežoj ... Pa kaj češ , mladost je norost.....,a ne , študent ežoj ? L p manca51
13. mar 2011 19:27
Vendelina jr. je napisal/a: |
Reca, shvatila si< Vendelina jr. |
14. mar 2011 1:04
ežoj
14. mar 2011 1:13
besedilo mi je izginilo. tisto prej je slika kmetije, ki sem je danes obiskal. Kmetija kot kmetija, konji in krave serjejo, pomanjkljivo oblečene ženske skačejo po eni muski;
pijače, vina, piva, sokov in koka kole ponudijo kolikor češ ( slednje tri pozicije nisem preverjal ), ponudijo tudi nekaj na žaru pečenega, predvsem goveje, v redu
ežoj
14. mar 2011 1:21
evo, še en pogled tiste kmetije:
po španskjo temu rečejo: estancija, v angleščino prevedejo kot catle rench ( menda je prav ) ali po domače: kmetija.
ežoj
14. mar 2011 1:25
malo prej sem opazoval eno punco iz Avstralije, ko tipka deset prstno............... *ebiga, raje neham.
ežoj
14. mar 2011 9:22
Na prvi pogled bi rekla, da je to rezidenca. Kje so pa ?
naor
14. mar 2011 11:16
Hahaha, vse vidi jasno, edino tam se mu je meglilo, temu našemu ežoju....
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Evitine Jakobove pokrovače
Jaffa torta