11. mar 2011 0:04
Božemili, al so zanimivi!! Da veš, tole ti pa sto na uro zavidam (tele pasavčke, namreč)!!!!
lp
cervus
11. mar 2011 0:04
Božemili, al so zanimivi!! Da veš, tole ti pa sto na uro zavidam (tele pasavčke, namreč)!!!!
lp
cervus
11. mar 2011 0:09
A dej no, elaphus, so pa ja lepše une na prečko počesane noge na strani 32.... Ognjič
11. mar 2011 1:09
Saj je nekaj podobnosti, no
ežoj, pa ne da tam doli še vedno uporabljajo tiste svinčnike, ki si jih moral pred uporabo obliznit???
lp
mzm
11. mar 2011 4:40
Ežoj, lepo te je brati, prijetno pot še naprej! Tistile pasavčki sa prav simpatični, za morske leve pa vem, da so preplavali kar precej, da so prišli v Argentino, midva sva jih namreč videla na drugem koncu sveta Saša
11. mar 2011 6:29
ežoj je napisal/a: |
Sedaj sem se spomnil: tisti morski sloni, živijo na odprtem morjuz ( nisem vedel ), zaradi tega se tudi ne vidijo zmeraj, na obalo pridejo............. pozabil ( lepši izraz za nuisem razumel ) kaj je un vodič povedal, ežoj |
Najprej pride samec, će me spomin ne vara in si prisvoji teritorij, ki ga brani, precej dni kasneje pridejo samice, tam skotijo mladiče, ves čas, ko sta na kopnem, nič ne jedo, pa gre to v mesece, se mi zdi. Samec ima cel harem samic. Nekako tako gre.
rimljanka
11. mar 2011 9:04
Ah, klinc, spet nobene pametne fotke. Potovanje se pa bliža h koncu, kot razumem. Ja a v Argentini ne živi nič ljudi al kaj ? lp hedonist
11. mar 2011 9:13
ežoj je napisal/a: |
Matr, tulka, tolk pa ni mogel bit oskubljen sam zaradi kostruma cenjene kulinaričarke, saj sem rabil le par peres da pokrije......... no, saj že veste kaj-
Drugač, danes bi skor skp padel od presenečenja. Kot veste, sem se odločil prebit dan na plaži ,munipicalidad, seveda, pridem, ne morem verjet, un turist, ki ga skos srečujem. Ne vem, če sam povedal, kako se pogovarjava, zmeraj enako: a lahko slikam ( prav sem presenečen, da tega še nisem povedal ), lahko, on odgovori, alehko pomahaš našem kulinaričnem sociedadu, lahko, odgovori. in to je to:
Pol se pa jaz spomnem, pa vprašam: nekatere članice naše kulinarične sociedad, bi rad sliko s več detajli, a lahko slikam bolj od blizu? Lahko odgovori, jaz pridem bližje in vslikam:
tbc
|
Za crknt
JanisJoplin
11. mar 2011 9:35
hedonist je napisal/a: |
Ah, klinc, spet nobene pametne fotke. Potovanje se pa bliža h koncu, kot razumem. Ja a v Argentini ne živi nič ljudi al kaj ? lp hedonist |
11. mar 2011 10:21
O sej Ežoj točno ve,kaj mene zanima, brez skrbi. Ja Rosie, morda pa res premalo lepo prosim in to sedaj popravljam. Torej: Ežoj lepo prosim prilimaj kako fajno argentinko. lp hedonist
11. mar 2011 15:56
Ežoj je rekel, da se danes menda ne bo oglasil ali nekaj podobnega, jaz pa se bojim, da bo hedonist skoprnel od čakanja na slikco argentinke, zato mu za prvo tolažbo prilagam tole vroče prekajeno argentinko (no, piše dobesedno "hot smoked argentinka"):
http://www.rozegv.lv/images/produkti/Argentinka.JP
lp
cervus
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jagodni cmoki z makovim sladoledom
Moje štručke