Ežoj in argentina

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

10. mar 2011 9:23

Ežoj , ja, se pridružujem Ognjički, tudi jaz čakam kakšne konkretne fotke. Karneval bi bil super pa tudi kak lokalna lepotica z ulice bi bila kul. Sej sam nastavi fotkiča in čaki, da ti kaj uleti v kader, ni težko. Uživaj še naprej in še kaj napiš, se fajn bere. lp hedonist

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

10. mar 2011 18:21

A zdaj se mi pa ne ljubi... dobr, dobr.... evo, danes šla peš   (ok, ene 45 mulcev zraven) mim tiste grede, metala učke na tist petlc, vidla pa čist nič zelenja, ne od boba, ne od plevela. Zdaj me mal skrbi, da je Reca tolk fajn vse poplela, da je še bob ven vrgla . Drugač, vse ok (menda, no), petka je mal prašna, dve mački sta se greli na soncu, ena tigrasta, ena belo-oranžna in se je videlo, da jima nič ne fali. Oni sosed na levi je malo čudno gledal, ker sem toliko zijala na petlc, pa je bil tiho. In dalje sežigal neko dračje. In se je grozotno kadilo - direkt na tvoj petlc - še dobro, je blo mal bolj toplo, mogoče bo še kaj iz tistga boba (saj pravim, če ga ni Reca ven vrgla).

lp

P.s. Oni pasavec je svetoven!!!!!! A maš samo eno slikco?????

cervus

Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 10. 2011 18:22

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

10. mar 2011 18:25

Ne jih poslušat, ti kar slike od karnevala napopaj, pa ne pozab priložit svoje fotke v petelinovem kostumu Ognjič

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

10. mar 2011 18:41

ežoj, midve z elaphus navijava za pasavce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Pokaži jih, prosim.

rimljanka

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

10. mar 2011 18:54

rimljanka je napisal/a:

ežoj, midve z elaphus navijava za pasavce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Pokaži jih, prosim.

rimljanka

Se pridružujem!

nola

Ognjič  

10. mar 2011 20:01

ežoooj, jaz in hedonist navijava za karnevaaaalll Ognjič

Ognjič  

10. mar 2011 20:02

aja: ežooooj, jaz navijam za ežoja na karnevaluuuuuu!!!!!!!!!!!!! Ma, spet je narobe: jaz navijam za ežoja v petelinovem peresju na karnevaluuuuu!!!!!!!! Ognjič

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

10. mar 2011 20:26

Spravljivo predlagam, da ežoj ugodi OBEMA strujama (ker, čisto potiho, Ognjič si ful želi videt še več pasavcev, midve z elaphus pa tudi karneval, sploh ežoja v petelinjem perju).  Sploh, ker je žrtvoval ona peresa, sem jih na lastne oči videla.

rimljanka

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

10. mar 2011 20:53

Ognjič je napisal/a:
3 tedne čakam slike iz karnevala, zdej pa misliš, da bo kar okej, če boš to pokompenziral s slikami dračja in slonov ??? Ti sploh veš, kolk unga ofucanga petelina zdej tuki zarad tebe zebe, ker je brez perja ostal? Če bi petelin vedel, da bo tolk mrzlo (-5 danes zjutraj), se že ne bi pustil depilirat!

Jaz sem za pričo, šla danes slikat petelina, da boste še ostali verjeli:

peteln

tulka

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

10. mar 2011 21:40

Matr, tulka, tolk pa ni mogel bit oskubljen sam zaradi kostruma cenjene kulinaričarke, saj sem rabil le par peres da pokrije......... no, saj že veste kaj-

Drugač, danes bi skor skp padel od presenečenja. Kot veste, sem se odločil prebit dan na plaži ,munipicalidad, seveda, pridem, ne morem verjet, un turist, ki ga skos srečujem. Ne vem, če sam povedal, kako se pogovarjava, zmeraj enako: a lahko slikam ( prav sem presenečen, da tega še nisem povedal ), lahko, on odgovori, alehko pomahaš našem kulinaričnem sociedadu, lahko, odgovori. in to je to:

Pol se pa jaz spomnem, pa vprašam: nekatere članice naše kulinarične sociedad, bi rad sliko s več detajli, a lahko slikam bolj od blizu? Lahko odgovori, jaz pridem bližje in vslikam:

Rosie, to je to a ne?

tbc

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti