28. feb 2011 19:23
Pa kje si vendar, človk? Ognjič
28. feb 2011 19:23
Pa kje si vendar, človk? Ognjič
28. feb 2011 19:54
Pa kje je sedaj popotnik,so ga čikite čisto omrežile. Milžineznan uporabnik
28. feb 2011 20:28
Sem malo poštefnala po spletu in ugotovila, da je v Argentini precej deževno. Tudi v prihodnjih dneh bo tako.
Bogve kje Ežoj vedri (ampak tegale Ežoja ni za poslat v širni svet, enkrat potres, drugič troposteljna soba, potem električni mrk, zdaj dež....samo da ne bo še kakšnih poplav na koncu)....
Si že grem usta z žajfo umit
japaja
28. feb 2011 20:29
Evo, spt jaz,
oglašam se iz Mendoze, prispel zjutraj z avtobusom, nočna vožnja. Tukaj so vključili gretje na maksimum, saj veste, čikite in muhere in majčke.......... boljše da ne govorim. Evo, kako je videti popoldanska siesta:
]
za kosilo (( včeraj ) si omislim nekaj predvsem mastnega, tele borove govedine pa imam počasi dovilj. Zanimivo je, da so v mesnicah cene rebr med naj višjim, in se odločim, da to poskusim. Ni sicer ne vem kakšen presežek, je pa dober.
Sedaj sem se spomnil, na ulicah je videti precej policije, tudi žensk/policajk je veliko. Mal so hecni ker čez uniforme imajo nekajšne oranžne brezrokavnike, in mi delujejo kot kakšni sestni delacci. Ne vem sicer a so policaji zaradi njihovih patriotov ali zaradi kriminalcev
Meni se je nabolj hecna zdela ena policajka, vsa opištolana in opasana s " sredstvi para comunicaciones in arestaciones" s plastično vrečko v ruki in noter nekakšna zelenjava za kosilo. Domači bodo zadovoljni, avtoriteta države pa trpi.
Tukaj se promet odvija zelo hitro. Od avtomobilov so večinoma japonci, kakšen folksvagen in peugeot, veliko je tudi renaultov. Videl nekaj katrc ( celo nekaj fičkotov ), najboljšega avtomobila ( r5) pa nobenega. Eto, sedaj sem vas pomiril, skor spat niste mogli tuhtajoč kakšne avtomobile tukaj vozijo. Vem da ste veliko tuhtali o avtobusih, pa evo, iz prve roke: Železniškega transporta praktički nimajo in se ves promet opravlja z avtobusi, avtobusne postajo so pa primerno organizirane, ogromne, s cca 50 ( ali več ) peronov, veliko prodajaln ( šolterov ) za prodajanje kart. Meni se zdijo avtobusne postaje prav impozantne. Na medmestnih progah so vsi avtobusi dvonadstropni, klimatizirani in zelo udobni. Na tem avtobusu, s katerim sem prispel v Mendozo so nam zjutraj postregli s nekakšnim piškotom in kompletom za pripravo kave ali čaja, na avtobusu je topla in mrzla voda ( to me spominja na ruske vlake ).
Mendoza je neverjetno lepo mesto, evo slika iz plaze Espanja::
bodi dovolj za danes, še moram nekaj poikat zakosilo.
Uf sedaj sem se spomnil, meni nikakor ne uspe tak posnetak, kot Hedonistu, ko kar not vpade " prsata lepotica ". Da bi si kartako slikal čikite in muhere si ne upam, da mi ne nalomi kosti kakšen latino fant ali mož. Da bi za kulinariko slikal latino tipe: dejte no, pol me pa bo konkretni tip nalomil, ali še slabše, povabil na pijačo! Nič ne bo!
ežoj
28. feb 2011 20:33
tale slika iz plaze Espanja je pa prav sanjska... JanisJoplin
28. feb 2011 20:59
, matr, kakšne kahlce!
A si s tistim utrujenim psom hotel kaj povedat?!
lp
mzm
28. feb 2011 21:11
Mzm, pa si zihr, da vsi vedo, katere kahlce si mislila oziroma kaj to je??
rrr
28. feb 2011 21:12
Me je mzm spomnila. Običajno slikaš kosila preden jih degustiraš, da nis tud tega kužata slikal v ta namen....... janko1
28. feb 2011 21:13
ribaracarak je napisal/a: |
Mzm, pa si zihr, da vsi vedo, katere kahlce si mislila oziroma kaj to je?? |
Eh, enmal širjenja besednega zaklada še nikomur ni škodilo. Konec konecv je ežoj od tam, kjer jedo škrince.
rimljanka
28. feb 2011 22:16
rimljanka je napisal/a: | ||
Eh, enmal širjenja besednega zaklada še nikomur ni škodilo. Konec konecv je ežoj od tam, kjer jedo škrince. rimljanka |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Schwarzwald kocke
Curry riž s tofujem