Ežoj in argentina

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

26. feb 2011 14:54

Ognjič je napisal/a:
V uvodnem postu je tudi povezava/zemljevid na to vandranje, z drsnikom (+ -) si kraje približate, morda celo kje tistega turista zagledamo, ki je mahal iz ene slike pomanjkljivo oblečen :

http://maps.google.si/maps/ms?ie=UTF8&hl=sl&

Ognjič

Tole je pa nekaj najbolj sijajnega!

nola

janko1  

član od: 3.11.2010

sporočila: 468

26. feb 2011 15:19

Ognjič, a pa ežoj ve, da ste mu na rit namontirale gps za lažje sledenje, al bo to zvedu, ko bo spet na kulslo? Ker temu se pa že lahko teče "sledenje z prikritimi metodami". Drugač pa super, ni kej. janko1

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

26. feb 2011 19:45

Ma janko1...on je itak še iz onih časov, ko s(m)o vsi vsedeli, da ozna sve dozna... Nekako ga je treba prisilit, da bo vse priznal Ognjič

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

26. feb 2011 21:01

Matr, tale jade me bo pa požrla!

Ma, me ne bo:

in:

tolk, da se ve.

Matr, japaja, tole z Ω3 si nisem mislil, da bo kdo pogruntal! Kongratuliram! Pa tudi tista o bomberosih ti je super, jaz sem, sicer, imel nekaj drugega v mislih.

Danes se odpravim pogledat observatorij, pa še zraven je nekakšen meteorološki muzej Argentine. Mimgrede pogledam še Mercado norte, tram odkrijem še fajn riblo rerstavracijo. Tistega observatorija se ne da nič videti, tist muzej je pa zaprt ( danes je sobota ). *ebiga, usoda že ve kaj dela z mano, verjetno je vsa ta hoja bila namenjena le temu, da pokurim slkadkor, ki semj ga zaužil pri zajtrku, pa naj bo, jaz svojo usodo kar sprelmem. Počasi je seveda čas kosiLA. Še prej pa bi bilo dober nabavit vozovnico za mendozo. Mal sem " švoh " s denarjem, pa grem dvignit. Avtomat mi odgovori ( po ceklotni, po moje dokaj kompšlicirani proseduri ), da mi ne more izplaća tui denarja, ker je izključen, Poiiščem drug bankomat in ta mi odgovori " po špansko " da mi bojo kartico zasegli........................ OK grem na avtobusno postajo kupit vozovnioco za Mendozo.  OK, ker mi ni uspel dvig denarja, bom plačal s kartico ( cca 200 pesos = cca 40 € . Dam kartico, na ker mi ona neki po španski  ( čudno, a ne ), kolikor razumem, nič ne bo, potegnem drugo kartico, tokrat evrocard, in je vse v redu,

tbc

ežoj

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

26. feb 2011 21:11

Ni švoh tale cuker. Kaj pa salmonela pa to, se nič ne bojiš, ko je pa taka vročina? Poglej kolk je jajc notri. A nebi blo bolj pametno ostat kje doma in jest tisto bolj ziher sladkarijo? lp Vesna

ežoj  

26. feb 2011 22:38

Tole se mi je že večkrat zgodilo, da maestro, ki je debetna kartica ne " potegne " evroicard pa.

Grem v ribjo restavracijo, doibim stojišče, no skoraj, ker sem sam ( pa sem tolk reklamo delal., ). Naroćim nekakšne kozice v vinskji omaki:

Najbolj pa je zanimivo " kaj dogaja " v kuhinji,nad katero imam dober vpogled. Dve kuharici oskrbujejo enih trideset miz, ne moreš verjet, kot da bi imekli vrtavko vgrajeno, pokličem natakarja in mu to omenim, kuharice pridejo:

plačam jim pijačo po izbiri..........

ežoj

ežoj  

26. feb 2011 22:47

Uf, tole sem pozabil, zadnji dve dni je bilo dokaj mrzlo, danes so pa zahacali, po moje čez 25 stopinj, to pomeni, da se čikite in muhere oblekle une majce za toplo vremer. To so tiste, ob katerih me skos skrbi, a vb+o kaj izpadlo iz mnajce ali ne, pa sem se odločil, da ne bom več skrbelk, pa kar bo, bo-

ežoj

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

26. feb 2011 23:32

Ežoj, vidim da si "uno sladko" očitno delil še s kakšno študentko Kako vem? Ja, tista "Hello Kitty" peresnica tam zraven nekako paše k mladi punci, razen če ... no, razen, če imajo tudi argentinski študenje radi take roza stvari, kdo ve, kaj se dogaja z latino mačoti po novem

Prihajajoče toplo vreme pa tudi mene veseli, upam, da boš v objektiv ujel čim več tistega, kar iz majic pade (za fantovski del Kulinarike), za nas pa ... saj veš, dekolteji od mačotov pa modne smernice brez majic nas še zmeraj zanimajo.

PS. Če pa srečaš tistega fajn igralca ragbija iz Vendelininega linka o argentinski lepoti, te lepo prosim, da ga lepo pozdraviš

Srečno pot še naprej, pa čim več omega3 vsak dan (odžene dohtarje stran)

Mojca

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4551

27. feb 2011 1:46

Ognjič, hvala, , kornfleksu pa  in  ()

ežoj, tebe pa prosim, vzemi se v roke, a misliš, da se te ne vidi na tistem velikem kolesu

V Sarmientu??? Prosim, no....Sladkarije, ja.....

lp

mzm

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

27. feb 2011 17:26

mamaF je napisal/a:

PS. Če pa srečaš tistega fajn igralca ragbija iz Vendelininega linka o argentinski lepoti, te lepo prosim, da ga lepo pozdraviš

Mojca

Sem vedela, da ti bo tisti najbolj v oči padel

Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti