26. feb 2011 21:01
Matr, tale jade me bo pa požrla!
Ma, me ne bo:
in:
tolk, da se ve.
Matr, japaja, tole z Ω3 si nisem mislil, da bo kdo pogruntal! Kongratuliram! Pa tudi tista o bomberosih ti je super, jaz sem, sicer, imel nekaj drugega v mislih.
Danes se odpravim pogledat observatorij, pa še zraven je nekakšen meteorološki muzej Argentine. Mimgrede pogledam še Mercado norte, tram odkrijem še fajn riblo rerstavracijo. Tistega observatorija se ne da nič videti, tist muzej je pa zaprt ( danes je sobota ). *ebiga, usoda že ve kaj dela z mano, verjetno je vsa ta hoja bila namenjena le temu, da pokurim slkadkor, ki semj ga zaužil pri zajtrku, pa naj bo, jaz svojo usodo kar sprelmem. Počasi je seveda čas kosiLA. Še prej pa bi bilo dober nabavit vozovnico za mendozo. Mal sem " švoh " s denarjem, pa grem dvignit. Avtomat mi odgovori ( po ceklotni, po moje dokaj kompšlicirani proseduri ), da mi ne more izplaća tui denarja, ker je izključen, Poiiščem drug bankomat in ta mi odgovori " po špansko " da mi bojo kartico zasegli........................ OK grem na avtobusno postajo kupit vozovnioco za Mendozo. OK, ker mi ni uspel dvig denarja, bom plačal s kartico ( cca 200 pesos = cca 40 € . Dam kartico, na ker mi ona neki po španski ( čudno, a ne ), kolikor razumem, nič ne bo, potegnem drugo kartico, tokrat evrocard, in je vse v redu,
tbc
ežoj