26. feb 2011 8:26
Dragička, sladko imajo samo na dveh nogah.
Migla
26. feb 2011 8:26
Dragička, sladko imajo samo na dveh nogah.
Migla
26. feb 2011 10:22
Ežoj si pa pogumen , a tistih "bomberos"-ov te ni bilo pa nič strah? Mene bi gotovo panika zagrabla! Lepo potuj in uživaj! L.P. gerna
26. feb 2011 10:51
Aja Ežoj ne vem, če te je že kdo vprašal. Kaj pa sladko???
jade
26. feb 2011 13:41
V uvodnem postu je tudi povezava/zemljevid na to vandranje, z drsnikom (+ -) si kraje približate, morda celo kje tistega turista zagledamo, ki je mahal iz ene slike pomanjkljivo oblečen : http://maps.google.si/maps/ms?ie=UTF8&hl=sl&vps=1&j Ognjič
26. feb 2011 13:46
jade je napisal/a: |
Aja Ežoj ne vem, če te je že kdo vprašal. Kaj pa sladko??? jade |
neznan uporabnik
26. feb 2011 14:00
Toliko o bomberosih
http://www.youtube.com/watch?v=lbNyeseWV-s&featu
(in bomberosinah.....)
japaja
26. feb 2011 14:11
japaja, še dobro, da te imamo, ko nam pa Ežoj ne privošči niti ene slikice boberosov z radiatorčki in ostalimi pritiklinami. rosieneznan uporabnik
26. feb 2011 14:34
Kje ma pa Ežoj cajt?!! Smo opazili, da so njegovi prispevki vse krajši in vedno bolj poredko se oglaša. Se mi zdi, da je tam vsepovsod en sam razvrat in da sploh ne dohaja
(pustimo povestice o sobah brez oken, kjer elektrike zmanjka......)
japaja
26. feb 2011 14:36
Ja, sej bi res lahko enostavno povedal, da mu je mrak na oči padel, ko je zagledal uno sufražetko... Ognjičneznan uporabnik
26. feb 2011 14:52
In zdaj sem končno tudi razvozljala tiste njegove šifre z nekimi ribami (ja, ja, dobra riba!) in Omega3 !!!!
Tale Omega 3 se prevede takole:
"O, mega!!! Tri ???!!!!"
japaja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene gobe
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako