17. feb 2011 12:32
Pike morajo biti večje, od cca 1 cm naprej.
Imam: črno z belimi, velikimi pikami, rjavo z belimi pikami, belo z črnimi pikami, belo z velikimi rdečimi pikami, črno z malimi belimi, temno zeleno z malimi belimi, rdečo z malimi belimi, v trgovini pa sem videla črno z rdečimi ( neprijetna sintetika ). črno z belimi, prava svila.
Roko na srce, tudi ne nameravam kupiti česa po nerazumni ceni, ker imam že velike zaloge.
Imela sem tako blago in sem ga porabila pred leti, ko še ni bilo nečakinje , in tudi podarila, trenutno pa pike niso in, tudi ta barvna kombinacija ne, zato tega nimajo. Še rumeno blago sem dobila s težavo.
Temno modro z belimi pikami je opis iz knjige Pika Nogavička. Pike se morajo videti, hlače pa bodo imele spodaj belo čipko.
Verjemite, da sem videla na stotine PIk, tudi z začasnimi rešitvami, pa je ta najboljša,
Sem naredila bele z rdečimi in rjave z belimi, pa to ni to. Predpasnik ( obleka ) pa je rumena in sem ukrojila z naramnicami, ki so prekrižane zadaj.
Aja, rabim za svoje hlače, za pustovanje, nato se bo uporabljalo več let, za različne odrasle uporabnike, in za malo Piko, ki to potrebuje septembra, obstoječe pa že imajo bodočo lastnico.
F r i n a